PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU! Gde god da krećete, naoružajte se strpljenjem, SKORO SVI DELOVI GRADA PARALISANI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

26.04.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret praznicima, stvaraju se kolone vozila i na ulazu i na izlazu iz grada.

PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU! Gde god da krećete, naoružajte se strpljenjem, SKORO SVI DELOVI GRADA PARALISANI! (FOTO, VIDEO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Gužva u Beogradu

Danas u Beogradu, umesto uobičajenih saobraćajnih gužvi koje obično započinju oko 16 časova kada ljudi napuštaju posao, kolone vozila formirane su na mnogim prometnim lokacijama već oko podneva.

Međutim, ni dva sata kasnije gužva ne jenjava.

Ogromne su gužve na Brankovom mostu, pa su primetne koline iz pravca Novog Beograda ka centru i počinje još pre mosta, od Bulevara Mihajla Pupina, malo pre TC Ušće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kada je u pitanju centar grada, primetne gužve su zabeležene duž Karađorđeve ulice, Admirala Geprata, Balkanske ulice, Kralja Milana, Kraljice Natalije, Takovske, Kneza Miloša, Cvijićeve i drugih ulica koje vode ka Slaviji.

Velike su kolone i na Plavom mostu, kao i u Nemanjinoj, ali i na Autokomandi.

AMSS upozorava na gužve!

Zbog početka prolećnog raspusta za osnovne i srednje škole, u poslepodnevnim satima se očekuje osetno intenzivniji saobraćaj, prvo na izlazima iz većih gradova i naseljenih mesta, a zatim i na svim ostalim putevima u Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Poslednji školski dan pre početka prolećnog raspusta za osnovne i srednje škole
kao i period lepog vremena sa temperaturama oko 20og podeljka sigurno će dodatno uticati da se u popodnevnim satima saobraćaj osetno pojača prvo na izlazima iz većih gradova i naseljenih mesta, a zatim i na svim ostalim putevima u Srbiji. Na mestima gde se obavljaju radovi tu je uvek sporiji prolaz, a tada se u satima pojačanog saobraćaja formiraju kolone što stvara nervozu kod vozača. Putovanje je u danima intenzivnog saobraćaja uvek duže od uobičajenog zato krenite ranije, ne žurite i budite strpljivi
- saopštio je AMSS.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading