SRBIN OTIŠAO NA MORE PA ZAGLAVIO U ZATVOR! Legao pored nepoznate devojke na plaži, pa joj POKAZIVAO POLNI ORGAN i zvao na orgije! HAOS U BARU!

Autor:

Vesti

30.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Banje Koviljače moraće da provede 20 dana u zatvoru.

SRBIN OTIŠAO NA MORE PA ZAGLAVIO U ZATVOR! Legao pored nepoznate devojke na plaži, pa joj POKAZIVAO POLNI ORGAN i zvao na orgije! HAOS U BARU!

Foto: Shutterstock

Sud za prekršaje u Budvi, odjeljenje u Baru osudilo je državljanina Srbije D.P. (23) iz Banje Koviljače na kaznu zatvora od 20 dana, jer se juče na gradskoj plaži u tom primorskom mestu neprimereno ponašao prema meštanki, pišu Vijesti.

Mladić je juče oko 12.45 časova došao na gradsku plažu u Baru te postavio peškir tik pored devojke koja se tu sunčala. Kako je navela u prijavi policiji, on se potom okrenuo prema njoj i upućivao joj bestidne i lascivne reči, pozivajući je na se*s, a potom je skinuo kupaći pokazujući joj polni organ

Kako se navodi u prijavi on je time počinio prekršaj iz člana 7 zakona o javnom redu i miru.

Nakon što mu je juče izrečena zatvorska kazna, on je odmah upućen u spuški zatvor na izdržavanje.

Crnogorska policija u Budvi primila je u sredu popodne prijavu državljanke Francuske da je prethodne večeri silovana.

Podsećamo, pre nekoliko dana se u Budvi dogodilo silovanje. Policija je primila slučaj seksualnog delikta, a samo što je saslušana Francuskinja, isti ljudi u stanici primili su još jednu prijavu!

Kako prenosi portal Vijesti.me, prvo je državljanka Francuske, koja nije identifikovana, prijavila da je silovana u Budvi.

Nedugo potom, još jedna žena, takođe strana državljanka je prijavila da ju je kod šoping centra Delta siti, navodno, seksualno uznemiravao nepoznati taksista.

Policija je oba slučaja prijavila nadležnim tužilaštvima i trenutno se radi na identifikaciji dva događaja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading