KROZ BEOGRAD UGLAVNOM PROHODNO BEZ VEĆIH ZADRŽAVANJA: Jedino na ovom mestu u gradu možete čekati da prođete više nego inače! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.06.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelan je “jutarnji špic” ali bez većih zadržavanja.

KROZ BEOGRAD UGLAVNOM PROHODNO BEZ VEĆIH ZADRŽAVANJA: Jedino na ovom mestu u gradu možete čekati da prođete više nego inače! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

U Beogradu je za sad sve prohodno i bez većih saobraćajnih problema

Aktuelan je “jutarnji špic” ali bez većih zadržavanja.

Najprometniji most “Gazela” ovog jutra u smeru ka cetru grada ima veći saobraćajni intenzitet nego ka Novom Beogradu. 

Na ostalim mostovima je stanje normalno i prohodno. Na Brankovom mostu vozila gotovo i da nema, Most na Adi je skroz prohodan, a na Pančevačkom mostu je nešto veća gužva u smeru ka Beogradu.

Najviše vozila trenutno ima na Slaviji na izlazu ka Bulevaru Oslobođenja.

Što se tiče glavnih ulica u gradu sve su za sad prohodne. Nešto veća gužva na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića, ali i u Nemanjinoj.

Na Trgu Republike je mirno i bez veće gužve.

AMSS apeluje na vozače da prilagode vreme putovanja i način vožnje toplom vremenu, ali i pojačanom saobraćaju, jer su na putevima u takvim uslovima prisutne brojne opasnosti od vanrednih zastoja i prekida do iznenadnih kvarova na vozilu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

AMSS prenosi i da prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 17.15 sati, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza najduže se čeka na Batrovcima, 420 minuta, Šidu 300, Horgošu i Bezdanu po 240 minuta. Tri sata teretenjaci čekaju na prelazu Kelebija, dva sata na Sremskoj Rači i Gradini, a sat na Preševu.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading