NOĆ ZA NAMA U BEOGRADU RELATIVNO MIRNA: Više od 100 intervencija Hitne pomoći, nekoliko tuča!

Autor:

Vesti

24.06.2024

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici.

NOĆ ZA NAMA U BEOGRADU RELATIVNO MIRNA: Više od 100 intervencija Hitne pomoći, nekoliko tuča!

Foto: Shutterstock, Tanjug/ JOVANA KULAŠEVIĆ

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno za dežurne ekipe Hitne pomoći.

Najviše intervencija je bilo zbog osoba u alkoholisanom stanju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Bilo je nekoliko tuča, ali bez upotrebe hladnog ili vatrenog oružja, a nekim učesnicima koji su lakše povredjeni medicinska pomoć je ukazivana na licu mesta.

Ukupno 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su protekle noći ukupno 115 puta, od toga su 32 intervencije obavljene na javnim mestima. U velikom broju su se javljali za pomoć hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Podsećamo, u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, koji na jugozapadu i jugu Srbije lokalno mogu biti izraženiji uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura sutra će biti od 18 do 22 stepena, a najviša od 27 na zapadu Srbije do 34 na istoku zemlje. RHMZ podseća da je danas završetak izraženog toplotnog talasa, a da će sledeće sedmice biti od 27 do 34 stepena.

U poslednjoj sedmici juna biće vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmljavinskih nepogoda sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali i nestabilno, pa se posle podne očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading