RAT DO ISTREBLJENJA U OPOZICIJI: Tepić: Nemamo kontakt sa Lazovićem, taj hvalisavac nas stalno pljuje!

Autor:

Vesti

24.06.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Stranka slobode i pravde iznela sav prljav veš iz opozicionog tabora - o spletkama, jeftinim podmetanjima, namernom urušavanju koalicije, tenzijama

RAT DO ISTREBLJENJA U OPOZICIJI: Tepić: Nemamo kontakt sa Lazovićem, taj hvalisavac nas stalno pljuje!

Foto: ATA Images

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, ponovo se obrušila na Radomira Lazovića iz Zeleno levog fronta, svog dojučerašnjeg koalicionog saborca. 
Tepićeva je priznala da njena stranka nema nikakav kontakt sa ovom grupacijom, i to zato što su ih tokom izborne kampanje stalno pljuvali, a sebe uzdizali u nebesa. 

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Potpredsednica SSP Marinika Tepić

- Ne, nemamo kontakt. Što je logično, jer me pitate za čoveka koji i dalje u svakom svom medijskom obraćanju ne propusti priliku da napadne nas koji nismo izašli na izbore, a samo(g) sebe hvališe. Za šta?! Pa građani su ljuti na sve nas, i na izašle i na neizašle, jer je jedinstvo SPN skrckano preko noći. Razočarani su zato što se najveća opoziciona koalicija od 2012. i sa najboljim rezultatom od gotovo milion glasova u Srbiji i ukradenom pobedom u Beogradu u decembru, raspala u nepovrat zbog lažne slike da je moguće pobediti na unapred pokradenim izborima- poručila je Tepićeva u intervjuu za Novu, list u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka. 

Dodala je i da umesto da se ovaj blok fokusira na pravu borbu za izborne uslove za naredne izbore, deo kolega je ostao zaglavljen u neosnovanim optužbama. 

- To ne mogu da razumem, da ne primeniš kočenje dok vidiš da letiš u kanal. Mi smo zato, pored svih aktuelnih tema, usredsređeni na to da se misija OEBS-a uključi u pregovarački proces o izbornim uslovima kao jedini izlaz iz ove duboke krize - rekla je potpredsednica SSP. 

Foto: Priontskrin: RTS

Radomir Lazović iz Zeleno levog fronta

Na pitanje kako joj danas izgleda opozicija, Tepićeva je rekla da deo koji se poneo oportunistički i izdao zajednički potpis i borbu prvo za izborne uslove, a tek onda izbore, upinje se i dalje da objasni da je bio u pravu, iako ih sve činjenice i događaji demantuju. 

- Naročito onaj deo koji je još od decembra smatrao da će biti na konju samo ako se "reši" Đilasa i mnogo su energije uložili u provociranje tenzija i nepoverenja unutar koalicije "Srbija protiv nasilja", umesto da su se sa tolikom upornošću bavili jačanjem što šireg opozicionog fronta i borbi za izborne uslove. No, bar smo sada sve videli, svi su se pokazali i meni je iskreno žao što su uloge i zadatke potpuno promašili. Svako sa strane misli on ume bolje, da će brže, a onda shvate, težim putem, da je nemoguće bilo šta značajnije sve dok opozicija ne bude bila jedinstvena u borbi najpre za izborne uslove i da ima svest o tome da je međusobno napadanje uvek pogrešan put koji sigurno ne dovodi do cilja - istakla je. 

Ovo nije prvi put da bukti rat na relaciji Tepić- Lazović. Ona je i ranije govorila da je ljuta na Radomira Lazovića, jer čini sve da ponizi stranke koje su izabrale bojkot. 
Sa sruge strane, Lazoviću su upravo bojkotaši krivi što opozicija nije uspela da se dočepa vlasti u Beogradu. 
- Evo da sad se osvrnemo i da promislimo da nije bilo bojkota. Mi bismo sad sigurno imali jedno šest opština u Beogradu i slobodan Niš, najverovatnije i Novi Sad, ali ajde ovo recimo. Pa mi sad vi recite, da imamo šest opština i nekoliko gradova osvojenih, opozicionih, je l' ne bi bilo lakše da se borimo protiv Aleksandra Vučića i protiv SNS-a, ja mislim da bi - naveo je Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Veljko M

24.06.2024 15:32

Ovo je dokaz da Srbija praktično i nema opoziciju. Ovo što Srbija ima je bruka i sramota od opozicije.

Alen

24.06.2024 15:35

Sramota je kako se opozicionari međusobno svađaju u medijima.

Alex23

24.06.2024 15:36

Bruka je što se Tepić i Lazović javno prepucavaju dok narod očekuje jedinstvenu opoziciju.

Bole

24.06.2024 15:36

Sramota je kako Tepić i Lazović troše energiju na međusobne napade.