TRAMVAJ ISPAO IZ ŠINA: Nekoliko građana guranjem pokušali da ga vrate (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog događaja saobraćaj otežan.

TRAMVAJ ISPAO IZ ŠINA: Nekoliko građana guranjem pokušali da ga vrate (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Na Instagram stranici "moj_beo_grad" objavljen je snimak nesreće koja se dogodila u ulici Kraljice Marije, gde je tramvaj iskočio iz šina. Detalji o tome kako je došlo do incidenta još uvek nisu poznati, a zbog ovog događaja saobraćaj u tom delu grada je otežan.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama vidi se kako žena, policajac i nekoliko muškaraca pokušavaju da vrate tramvaj u šine, gurajući ga i ljuljajući. Građani su reagovali na objavu komentarima, među kojima je bio i onaj koji ukazuje da "ovo postoji samo u Srbiji".

Podsetimo se da je sličan incident nedavno bio u Resavskoj ulici, kada je tramvaj takođe iskočio iz šina.

Prema izveštaju očevidaca, majstori su tada radili na popravci šina, a zatim je naišao tramvaj.

Tramvaj može ispasti iz šina iz više razloga, a najčešći uzroci uključuju:

Loše održavanje šina: Ako šine nisu redovno održavane ili ako su oštećene, postoji veća verovatnoća da tramvaj iskoči iz šina. Oštećenja mogu biti uzrokovana habanjem, pucanjem šina, ili nepravilnostima na koloseku.

Prebrza vožnja: Ako tramvaj vozi brže od preporučene brzine za date uslove šina ili krivine, može doći do iskakanja iz šina zbog centrifugalne sile.

Nepravilnosti na putu: Nepredviđene prepreke ili nepravilnosti na putu kao što su udarci od rupa ili neravnina mogu destabilizovati tramvaj i uzrokovati da iskoči iz šina.

Greške prilikom manevrisanja: Prilikom skretanja ili menjanja pravca, tramvaj može ispasti iz šina ako vozač pogrešno proceni ugao skretanja ili nepravilno upravlja vozilom.

Nesreće: Sudari sa drugim vozilima ili preprekama na trasi takođe mogu uzrokovati da tramvaj iskoči iz šina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading