STVORILO SE JEZERO OD BLATA! Evo kako izgleda poplavljen podvožnjak kod Hitne pomoći - AUTOMOBILI OSTALI ZAGLAVLJENI, PACIJENTIMA OTEŽAN PRILAZ! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama nakon nevremena.

STVORILO SE JEZERO OD BLATA! Evo kako izgleda poplavljen podvožnjak kod Hitne pomoći - AUTOMOBILI OSTALI ZAGLAVLJENI, PACIJENTIMA OTEŽAN PRILAZ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Podvožnjak kod zgrade Hitne pomoći jutros je poplavljen, usled obilnih sinoćnih padavina u Beogradu, što otežava prilaz vozilima, rečeno je jutros Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Podvožnjak je poplavljen i vozila nisu mogla da dođu do nas. Neprohodan je, stvorilo se jezero blata i ne znamo kad će to biti rešeno - rekli su u Hitnoj pomoći. 

U međuvremenu je na društvenim mrežama podeljen i snimak zaglavljenih automobila u blatu.

 

 

Podsećamo, pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a evakuisali su tokom jučerašnjeg dana 10 osoba tokom dve intervencije zbog nevremena i jakih padavinama u Srbiji.

Kako se precizira u saopštenju MUP-a, u Ljigu je evakuisano pet  vaspitačica iz vrtica, a u selu Ključ kod Mionice pet osoba iz vozila.

U saopštenju se navodi da je 57 vatrogasaca-spasilaca sa 26 vozila i 12 pumpi angazovano i na 11 crpljenja vode u Vranju, Leskovcu i Mionici, a na gašenju požara nakon udara groma u Subotici, Vranju i Ubu. 

Takodje, vatrogasci-spasioci pomažu gradjanima i na uklanjanju palih stabala u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku i Leskovcu kao i uklanjanju delova limene krovne konstrukcije u Ćupriji i Negotinu.

"U ovom trenutku SVS MUP angažovani su u Leskovcu na uklanjanju palog stabla iza Doma kulture, kao i u Lazarevcu na uklanjaju palih stabala i na crpljenju vode iz domacinstava u Lazarevcu i Kruševcu", stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading