DRAMATIČNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE PREŽIVELA APOKALIPSU! Izvukli su me iz kola u POSLEDNJEM TRENUTKU, već sam DECI POSLALA PORUKU DA SE OPROSTIMO!

Autor:

Vesti

28.06.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suze su mi lile od same pomisli da decu više neću videti, kaže mučna žena za Republiku.

DRAMATIČNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE PREŽIVELA APOKALIPSU! Izvukli su me iz kola u POSLEDNJEM TRENUTKU, već sam DECI POSLALA PORUKU DA SE OPROSTIMO!

Foto: Instragram/Printscreen/192_rs, shutterstock

Nakon neviđenog nevremena koje je noćas pogodilo Beograd i ostavilo za sobom veliku količinu vode koja je preplavila ulice, ali i brojne automobile, popričali smo sa beograđankom Milenom. V, koja je pukom srećom preživela.

 

Kako je i sama izjavila za Republiku za njene 52 godine nikada nije prošla kroz takav pakao, kao što je sinoć na Autokomandi u toku razorne oluje.

Republika

Foto: Printscreen/instagram/serbialive_beograd, Printscreen/instagram192_rs

Neviđeno nevreme u Beogradu

Naime, Milena je za naš portal priznala da je na trenutak pomislila da je to kraj, te da će ostati zarobljena u automobilu.

Republika

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Kruševac potpuno potopljen

- Verujte mi još sam pod stresom. Srbija ne pamti ovakve katastrofe, ovako nije bilo pre kod nas. Mogu slobodno da kažem da sam sinoć preživela apokalipsu. Neki dobri ljudi, koje i ne poznajem su rizikovali svoje živote da bi mene spasili. U poslednjem trenutku su me izvadili iz poplavljenih kola. Voda je svuda ušla, a ja sam bila bespomoćna. Verujte mi da sam uzela telefon u ruke da se oprostim od dece - priča Milena za Republiku i dodaje:

Republika

Foto: Instragram/Printscreen/192_rs

Vriska i jauci noćas na ulicama Beograda

- Svašta mi je padalo na pamet. Suze su mi lile od same pomisli da decu više neću videti i da ću nastradati. Hvala Bogu, pa je sve na kraju dobro prošlo. Evo, apelujem na sve, čuvajte se, vreme je opasno i slušajte upozorenja RHMZ

Podsećamo, pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije, zbog obilnih padavina tokom noći bili su angažovani na više od 40 lokacija na teritoriji Beograda, a najveći broj intervencija bio je u Kolubarskom i Rasinskom okrugu. Vatrogasci-spasioci bili su angažovani i na gašenju osam požara izazvanih gromom u Subotici, Vranju, Ubu, Nišu, Trsteniku i Beogradu, kao i na uklanjanju palih stabala i delova krovne limene konstrukcije u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku, Leskovcu, Lazarevcu, Kragujevcu, Kruševcu, Ćupriji i Negotinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading