MIC PO MIC U BEOGRADU: Jutarnji špic i dalje traje, kod Kneza Miloša KOLAPS, na Gazeli LANČANI!

Autor:

Vesti

01.07.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobili stoje i do 20 minuta.

MIC PO MIC U BEOGRADU: Jutarnji špic i dalje traje, kod Kneza Miloša KOLAPS, na Gazeli LANČANI!

Foto: Republika

Ovog ponedeljka, gužve u Beogradu su prisutne na gotovo svakoj raskrsnici, a najteže stanje je na Autokomandi i delu autoputa kod "Plavog mosta" gde su formirane ogromne kolone, pa automobili stoje i do 20 minuta.

Takođe, velike gužve su u Bulevaru vojvode Putnika u smeru ka Kneza Miloša.

Intenzivan saobraćaj je i na "Gazeli" i Pančevačkom mostu u pravcu ka Beogradu. Trg Slavija i Trg Nikole Pašića su zatrpani vozilima, ali su prohodni.

Na mostu Gazela, jutros oko 7.30, došlo je do lančanog sudara u kojem su, prema prvim informacijama, učestvovala četiri vozila.

 

AMSS: Pojačan saobraćaj ka Vranju, na granici u Preševu čeka se tri sata

Vozače danas očekuje slabiji intenzitet saobraćaja u odnosu na vikend, ali pojačan na autoputu ka Vranju uz povremeno veći broj vozila na graničnom prelazu Preševo, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Preporučuje se vozačima da odlože putovanje u najtoplijem delu dana, a ako ne mogu, da prave češće odmore.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Putnička vozila na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju tri sata.

Na teretnim graničnim terminalima kamioni na izlazu u Batrovcima čekaju dva sata, kao i u Horgošu, a na Kelebiji jedan sat.

JP "Putevi Srbije" sprovodi edukativnu kampanju "Ne blokiraj zaustavnu, ne zaustavljaj život" sa ciljem podizanja svesti vozača o pravilnom korišćenju zaustavne trake. Kampanja nastoji da utiče na nepropisno ponašanje u saobraćaju i podiže nivo svesti o značaju zaustavne trake, koja je namenjena isključivo za zaustavljanje vozila zbog neispravnosti ili nesposobnosti vozača.

U slučaju da se vozilo mora zaustaviti u zaustavnoj traci, vozač je dužan da uključi sve pokazivače pravca, nosi svetloodbojni prsluk, obeleži vozilo sigurnosnim trouglom na udaljenosti od minimalno 100 metara i preduzme sve potrebne mere da vozilo što pre ukloni sa puta. Kampanja se posebno odnosi na vozače teretnih vozila, autobusa i putničkih vozila koji se nepropisno zaustavljaju u zaustavnoj traci.

JP "Putevi Srbije" će kroz edukativne video i radio spotove, objave za društvene mreže, informativne flajere i postere sistemski delovati na podizanje svesti učesnika u saobraćaju, sa ciljem sprečavanja saobraćajnih nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading