Ukus fest i Craft Art noćni MARKET U ZEMUNU - 12. i 13. jul.

Autor: Promo

Vesti

13.07.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidimo se na Velikom trgu u Zemunu!

Ukus fest i Craft Art noćni MARKET U ZEMUNU - 12. i 13. jul.

Foto: Ukus fest i Craft Art

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Ukus Festa i Craft Art noćni Market u petak i subotu, 12. i 13. jula na Velikom trgu, pešačka zona, centar Zemuna.

Početak manifestacije od 17:00 do 23:00 časova.

Posetioci „Ukus festa i Craft Art marketa“ moći će da uživaju u najlepšim čarima hrane i pića, ali i da se dobro zabave uz vrhunsku muziku najboljih DJ majstora. Sa obzirom izgled i lepotu Zemuna i Velikog trga, pogotovo u ovo doba godine, očekuje vas jedno lepo letnje večernje druženje pod vedrim nebom.

Republika

Foto: Ukus fest i Craft Art

 

Na marketu će biti dostupni najukusniji i zdravi prehrambeni proizvodi, domaći specijaliteti i slatkiši kao iz bakine kuhinje, kao i unikatni nakit, kozmetika, garderoba i ručno rađeni pokloni.

Posebno, tu će biti i grnčarska radionica na kojoj će posetioci moći sami da naprave i ponesu poklon koji su sami napravili.

I to nije sve, očekuje vas još iznenađenja na licu mesta!

Dođite da uživate u prijatnoj atmosferi, upoznate lokalne proizvođače i pronađete savršene proizvode za sebe i svoje najmilije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading