U NEDELJU SE "SELI" GLAVNA AUTOBUSKA STANICA U BEOGRADU! Biće velikih novina - OVO SU SVI DETALJI!

Autor:

Vesti

24.09.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 29. septembra autobusi pristaju u Bloku 42.

U NEDELJU SE "SELI" GLAVNA AUTOBUSKA STANICA U BEOGRADU! Biće velikih novina - OVO SU SVI DETALJI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Od nedelje, 29. septembra, svi međugradski autobusi krenuće sa nove autobuske stanice u Bloku 42 na Novom Beogradu. Zbog toga, stara beogradska autobuska stanica ove nedelje prolazi kroz proces preseljenja.

Na hiljade flajera i obaveštenja se deli putnicima na staroj stanici, kako bi bili informisani o dolasku na novu lokaciju. Neki bilbordi su već uklonjeni, ali preseljenje na peronima još uvek nije vidljivo.

Generalno smo spremni za veliki dan, 29. septembar. Svi radovi i pripreme teku po planu“, izjavio je Željko Pavićević, direktor marketinga BAS-a.

Iako se administrativne i komercijalne prostorije još uvek nalaze na staroj stanici, prvi put kamera je zavirila unutra, verovatno i poslednji. Fascikle i registri još nisu preseljeni, a šalter sala za prodaju karata je smanjena.

Naši zaposleni za prodaju karata svakodnevno posećuju novu lokaciju kako bi se prilagodili budućem radu i prostoru. U jednoj noći, stanica na adresi Železnička 4 prestaće sa radom, a nova na Novom Beogradu će početi sa radom", objasnio je Pavićević za RTS.

Ekipa RTS-a zatekla je neke od prodavaca karata na novoj stanici u Bloku 42. Oni su već testirali dolazak i rad na novoj lokaciji, a promene u radnom okruženju su evidentne. U poređenju sa stanjem u maju, uočene su značajne promene unutar nove stanice – kartomati se pripremaju za postavljanje, a radi se i na implementaciji onlajn prodaje karata.

Najveća prednost našeg sistema je to što će, u trenutku kada se poslednji autobus otprati sa stare lokacije, nova stanica u Bloku 42 odmah početi sa radom, kao da je tamo bila oduvek“, istakao je Pavićević.

Natpis za novu stanicu je postavljen, a okolni prostor se čisti. Dejan Spasić, koordinator radova, optimističan je i uveren da putnici neće biti uskraćeni tokom prelaska na novu lokaciju.

Za zaposlene, ovo preseljenje predstavlja veliki izazov. Kao što je preseljenje stana stresno, tako je i prelazak glavne autobuske stanice na novu lokaciju veliki poduhvat.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading