OD SUTRA SE MENJA TRASA VAŽNE AUTOBUSKE LINIJE U BEOGRADU! Obratite pažnju!

Autor:

Vesti

30.09.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je urađeno na zahtev OŠ "Jovan Ristić“.

OD SUTRA SE MENJA TRASA VAŽNE AUTOBUSKE LINIJE U BEOGRADU! Obratite pažnju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Počev od utorka 01.10.2024. godine menja se trasa linije javnog prevoza 105L (Ovča /železnička stanica/ - Zemun /Bačka/).

Na zahtev predstavnika OŠ „Jovan Ristić“ u Borči, koji su sugerisali da postoji potreba da se zbog ne malog broja učenika sa Ovčanskog puta linija 105L približi ovoj obrazovnoj ustanovi, Sekretarijat za javni prevoz je doneo odluku o promeni trase navene linije.

U izmenjenom režimu saobraćaja, vozila na liniji 105L kretaće se iz ulice Valjevskog odreda, ulicama Ratnih vojnih invalida - Bele Bartoka - Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom, čime je linija približena ne samo OŠ „Jovan Ristić“, već i OŠ "Stevan Sremac".

Za više informacija o promenama trasa linija posetite sajt Sekretarijata za javni prevoz.

Podsećamo, od 15. septembra saobraća linija javnog prevoz br. 103 koja prevozi putnike sa leve obale Dunava na opštini Palilula, dalje putem Severne tangente i Pupinovog mosta do gradske opštine Zemun.

- Na osnovu ranijih zahteva korisnika, udruženja građana i GO Palilula, sledi uvođenje nove linije javnog prevoza br. 103 koja će dodatno prošiti ponudu i poboljšati kvalitet prevozne usluge na ovom potezu - saopštio je ranije Sekretarijat.

Na termin uvođenja linije dodatno je uticao najavljeni početak radova u Bulevaru despota Stefana na izgradnji tunelske veze od Karađorđeve ulice do Dunavske padine sa pristupnim saobraćajnicama u toku novembra meseca tekuće godine, kao i drugih planiranih radova u zoni Pančevačkog mosta, zbog čega je doneta odluka da se dodatno razvije i podstakne korišćenje javnog prevoza alternativnim pravcem preko Pupinovog mosta.

Linija br. 103 će saobraća od Zemuna do Padinske skele sledećom trasom: ZEMUN (BAČKA) -  Banatska - Cara Dušana - Pupinov most- Severna tangenta- Zrenjaninski put - Srpskog husarskog puka - Dejana Smiljkovića - PADINSKA SKELA.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading