U DVE BEOGRADSKE OPŠTINE NAJAVLJENO ISKLJUČENJE STRUJE! U toku hitna sanacija vodovodne mreže u OVOJ ulici

Autor:

Vesti

05.10.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljan spisak isključenja struje u Beogradu za subotu 5. oktobar 2024.

U DVE BEOGRADSKE OPŠTINE NAJAVLJENO ISKLJUČENJE STRUJE! U toku hitna sanacija vodovodne mreže u OVOJ ulici

Foto: Shutterstock

Shutterstock

Elektrodistribucija Srbije (EDS) je objavila koji delovi Beograda danas neće imati struju, a budući da je došao vikend, najavljenih isključenja je prirodno mnogo manje nego tokom radnih dana. Evo detaljnog spiska isključenja po opštinama:

Zvezdara 08:00 - 12:00 VELjKA DUGOŠEVIĆA: BB,

Zemun 08:30 - 10:30 BATAJNIČKI DRUM: 289,

Prema podacima JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", za danas nema najavljenih radova ili isključenja na vodovodnoj mreži na teritoriji glavnog grada, ali kako saznajemo, hitni radovi obavljaju se na vodovodnoj mreži u Surčinskoj ulici na Novom Beogradu, zbog čega će doći do izmena u saobraćaju, ali nema informacija o eventualnom isključenju vode.

Vreme danas

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), biti umereno do potpuno oblačno uz slab i umeren severozapadni vetar, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Veća kolićina padavina očekuje se na jugu i istoku zemlje i to u jutarnjim satima, kada će još uvek duvati slab do umeren južni vetar. 

Najniža temperatura od 10 do 15, najviša od 14 do 20 stepeni na jugoistoku Srbije. 

U Beogradu umereno do potpuno oblačno uz slab i umeren severozapadni vetar, posle podne povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom, odnosno očekuje nas gotovo identično vreme kao i juče.

Najniža temperatura oko 12, najviša oko 16 stepeni Celzijusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading