LOM U BEOGRADU! Tuča mladića i to nasred ulice! DEVOJKA POKUŠAVA DA IH RAZDVOJI, ALI I ONA DOBIJA UDARAC! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.10.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je udaran i pesnicama u glavu.

LOM U BEOGRADU! Tuča mladića i to nasred ulice! DEVOJKA POKUŠAVA DA IH RAZDVOJI, ALI I ONA DOBIJA UDARAC! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad_

Tuča više osoba i to nasred Ulice Dimitrija Tucovića u Beogradu. 

 

 

Naime, kako se vidi na snimku koji je podelila Instagram stranica "moj_beo_grad_", dvojica mladića su se potukla nasred ulice, pre nego što je u sukob uletela devojka koja je pokušala da ih razdvoji. Umesto toga, jedan od mladića je gura, a potom nastavlja do zaustavljenog automobila. 

Ipak, tu se sukob ne zaustavlja, jer drugi muškarac nasrće na prvog, preko devojke koja pokušava da spreči dalju eskalaciju sukoba, i udara ga pesnicom po glavi. 

Trenutno stanje učesnika, kao ni povod i dalji nastavak događaja, nije poznato. 

Podsečamo, u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi sinoć je došlo do stravičnog incidenta u kojem su povređene tri osobe među kojima je i vozač autobusa na liniji 23, koji je i pretučen..

Najpre se dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus gradskog prevoza i automobil koji se kretao ispred, a prilikom naglog kočenja došlo je do sudara.

Vozač automobila je besno izašao iz svog vozila i počeo da bije vozača GSP-a. Tom prilikom mu je i naneo povrede.

Preksinoć je na auto-putu kod isključenja za Dušanovac, ispred jednog vozila, istrčao dečko krvave glave koji je vikao vozačima da pozovu policiju.

Ispostavilo se da je pretučen. Slučaj je prijavio jedan od vozača koji su prolazili tim putem. Izvori navode da je muškarac, koji je istrčao na autoput tražeći pomoć, zadobio povrede u "svađi i tuči s nekoliko osoba."

Svi učesnici sukoba su identifikovani, a podnete su prekršajne prijave. Slučaj je preuzelo Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

05.10.2024 22:09

Solak i solakovci nemaju ni stida ni srama.