STAO USRED KRIVINE I BLOKIRAO SAOBRAĆAJ! Novi slučaj bahatog parkiranja u Zemunu, gradski prevoz NE MOŽE DALJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.10.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemun blokiran!

STAO USRED KRIVINE I BLOKIRAO SAOBRAĆAJ! Novi slučaj bahatog parkiranja u Zemunu, gradski prevoz NE MOŽE DALJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Danas je kod buvljaka u Zemunu nastao pravi haos kada je jedan vozač bahato parkirao svoj automobil nasred krivine, blokirajući tako prolaz drugim vozilima, uključujući gradske autobuse.

Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici "serbialive_beograd", automobil stoji parkiran tačno na krivini, zbog čega je autobus ostao zaglavljen i nije mogao da prođe.

 

 

Putnici iz autobusa su, s obzirom na situaciju, bili primorani da izađu jer vozilo nije moglo dalje da saobraća. U opisu snimka navodi se da je vozač automobila prekrio registarske tablice, verovatno kako bi izbegao kaznu.

- Zemun, buvljak, autobusi 15, 78 ne mogu da prolaze, dotični se parkirao na samoj krivini i onemogućio skretanje. Prekrio je deo tablice, verovatno jer je znao šta radi - stoji u opisu objave.

Ovakvi incidenti sa nepropisnim parkiranjem nisu retkost u Beogradu. Poslednjih dana slični slučajevi bahatog parkiranja izazvali su bes građana. Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari ogorčenih Beograđana, od kojih su neki ukazali na sve učestalije slučajeve ovakvog ponašanja. Jedan od komentara na spornoj objavi podseća na nekadašnje snalažljivosti: "U srednjoj školi pre 20 godina su klinci znali da se skupe, podignu auto i pomere ga 20 metara dalje. Danas su svi kilavi, a glasni."

Neki komentari su bili oštriji, poput jednog koji je sugerisao nasilno rešenje: "Ja bih skinula tablice, izbušila gume i slomila retrovizore." Iako ovakve reakcije ukazuju na veliki stepen frustracije, problem nepropisnog parkiranja u gradu i dalje ostaje nerešen. Sve više vozača ne poštuje pravila parkiranja, stvarajući dodatne probleme u ionako zagušenom saobraćaju, a posledice ovakvih situacija često pogađaju obične građane, poput putnika u gradskom prevozu koji su danas morali da napuste autobus.

Dok gradske vlasti pokušavaju da uvedu nova pravila i pojačaju kontrole u cilju rešavanja ovog problema, incidenti poput ovog podsećaju na hitnost efikasnijeg kažnjavanja bahatih vozača. Očekuje se da će saobraćajna policija pokrenuti istragu i utvrditi identitet vozača, uprkos tome što je pokušao da sakrije registarske oznake.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading