MAJKA UMRLA PRED DECOM NAKON ŠTO JU JE UGRIZAO KUĆNI LJUBIMAC: Samo se srušila ispred doma zdravlja, lekari nisu mogli ništa (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.10.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je prebačeno na obdukciju

MAJKA UMRLA PRED DECOM NAKON ŠTO JU JE UGRIZAO KUĆNI LJUBIMAC: Samo se srušila ispred doma zdravlja, lekari nisu mogli ništa (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/dailymail

U tragičnom incidentu u gradiću severno od Valensije u Španiji, majka dvoje dece (38) preminula je nakon što ju je ujeo njen kućni ljubimac – hrčak, prenosi britanski Metro.

Samo se srušila

Nesrećna žena, kolumbijska državljanka, srušila se ispred zdravstvenog centra dok je sa svojih dvoje dece, uzrasta 17 i 11 godina, išla u hitnu pomoć kako bi dobila medicinsku negu nakon ujeda.

Prema lokalnom listu "Mediterraneo", žena se zaputila ka odeljenju hitne pomoći neposredno nakon što ju je ujeo hrčak. Međutim, samo nekoliko metara od ulaznih vrata doma zdravlja, izgubila je svest i srušila se.

@dailymail A mother of two children, aged 17 and 11, died outside a medical center after being bitten by a hamster. The 38-year-old’s cause of death is uncertain but her autopsy is expected to determine if the bite contributed to her death or not. #pet #animal #mother #news #spain ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Zdravstveni radnici odmah su izašli kako bi joj pružili pomoć i pokušali su reanimaciju, ali uprkos svim naporima, nisu uspeli da je spasu. Policija je ubrzo nakon toga obezbedila mesto nesreće, a njeno telo je prebačeno na obdukciju.

Iako još nije poznato da li je obdukcija izvršena, uobičajeno je da rezultati u ovakvim slučajevima ne budu javno dostupni u Španiji. Lokalne vlasti otvorile su istragu povodom ove tragedije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Opasan ujed hrčka

Iako retko, ujed hrčka može preneti besnilo ili bakterijske infekcije, naročito ako je životinja zaražena. Vlasnicima se savetuje da odmah operu ranu nakon ujeda kako bi smanjili rizik od komplikacija. Postoje i zabeleženi slučajevi osoba sa alergijama koje su nakon ujeda hrčka završile u bolnici sa ozbiljnim respiratornim problemima. Trenutno nije poznato da li je preminula žena imala alergiju na hrčke.

Ovaj tragičan događaj je podsetnik na to da, iako su mali kućni ljubimci poput hrčaka obično bezopasni, određene situacije mogu predstavljati opasnost po zdravlje, posebno ako se jave komplikacije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading