GDE GOD DA KRENETE, GUŽVA! Jutarnji špic paralisao prestonicu, HAOS na najprometnijim saobraćajnicama! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.10.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozila stoje!

GDE GOD DA KRENETE, GUŽVA! Jutarnji špic paralisao prestonicu, HAOS na najprometnijim saobraćajnicama! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Jutarnji špic u Beogradu danas donosi haos na mnogim ključnim tačkama. Najveće gužve primećene su na Autokomandi, gde su se formirale duge kolone, a prilazi ovoj saobraćajnici su potpuno blokirani.

Vozila stoje u dugim redovima, što stvara velike probleme za one koji pokušavaju da prođu kroz ovaj deo grada. U sličnom stanju je i Gazela, gde se vozila kreću izuzetno sporo. Pančevački most, poznat po tome da često biva zakrčen u ovom periodu dana, i danas je pod velikim opterećenjem. Vozila se jedva kreću, a gužve se protežu od ulaza na most pa sve do centra grada.

U centru Beograda, naročito u delu kod Trga Nikole Pašića, situacija nije ništa bolja. Vozila su u koloni, kreću se sporije nego inače, a izlazak iz ovog dela grada dodatno je otežan zbog gužvi na okolnim saobraćajnicama. Iako se Slavija često povezuje sa zagušenjem, danas se izveštava da na ovom trgu nema većih gužvi, što je pravo iznenađenje za one koji svakodnevno prolaze ovim putem.

Auto-put u pravcu ka Beogradu je takođe pogođen gužvama. Kolone su zabeležene već od Plavog mosta, a vozila se sporije kreću sve do Autokomande, gde gužve dostižu svoj vrhunac. U suprotnom pravcu, kroz Novi Beograd, situacija je znatno bolja, i nema većih zastoja, što olakšava saobraćaj onima koji se kreću izvan grada.

Pored ovih ključnih tačaka, zabeležene su gužve i u drugim delovima grada. Na Brankovom mostu saobraćaj se odvija usporeno, a situacija je slična i na prilazima Novom Beogradu. Očekuje se da će se gužve smiriti tek kasnije u toku dana, ali vozači su već upozoreni na mogućnost dodatnih kašnjenja zbog ovih jutarnjih gužvi. Preporuka je da se koriste alternativni pravci gde god je to moguće, kako bi se izbegla duga čekanja na kritičnim tačkama.

Zbog aktuelnih radova na putnoj infrastrukturi i pojačanog prometa, saobraćajna situacija u Beogradu i dalje ostaje izazovna, posebno u jutarnjem špicu kada je pritisak na glavne saobraćajnice najveći.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading