CENTAR BEOGRADA BEZ VODE DANAS! U ovoj ulici se sanira kvar, spremite se!

Autor:

Vesti

23.10.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđene su auto-cisterne!

CENTAR BEOGRADA BEZ VODE DANAS! U ovoj ulici se sanira kvar, spremite se!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Zbog radova na vodovodnoj mreži i popravke kvara, danas će u beogradskim opštinama biti obustavljena isporuka vode do 15:00 časova. Posebno je pogođen Stari grad, gde će stanovnici u Takovskoj ulici broj 58 ostati bez vode do završetka radova.

Kako bi se građanima olakšalo snabdevanje vodom tokom prekida, obezbeđene su auto-cisterne koje će biti raspoređene po različitim lokacijama u Beogradu. Prema najavama, cisterne će biti postavljene na sledećim mestima:

  • Azil Kovilovo (Palilula) – jedno vozilo
  • Naselje Ritopek, raspored određuje mesna zajednica (Grocka) – dva vozila
  • Naselje Ritopek, centar (Grocka) – jedno vozilo
  • Ulica Generala Anrija 31 – predškolska ustanova „Nenad Parenta“ (Voždovac) – jedno vozilo
  • Ulica Grebenac bb, Umka (Čukarica) – jedno vozilo
  • Ugao ulica Repiška i Riste Marjanovića (Čukarica) – jedno vozilo
  • Ulica Batajnički drum bb (Zemun) – jedno vozilo

Važno je napomenuti da su nadležne službe već na terenu i intenzivno rade na sanaciji kvara. Kako se navodi iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, planirano je da se vodosnabdevanje normalizuje do predviđenog roka. Ukoliko se radovi budu produžili, građani će biti blagovremeno obavešteni.

Tokom perioda bez vode, građani se mole za strpljenje, a snabdevanje putem cisterni omogućava osnovne potrebe domaćinstava i ustanova, posebno u naseljima gde postoji povećana potreba za vodom, poput predškolskih ustanova. Preporuka nadležnih je da se unapred obezbedi zaliha vode za piće i osnovnu higijenu.

Dodatno, građanima se savetuje da redovno prate obaveštenja putem zvaničnih kanala JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ za sve informacije o toku radova i mogućem produžetku prekida. Takođe, ukoliko primete kvar ili imaju bilo kakve probleme u vezi sa vodosnabdevanjem, pozivaju se da kontaktiraju nadležne službe putem brojeva telefona koji su dostupni na sajtu preduzeća.

Zahvaljujući pravovremenom angažmanu nadležnih službi, očekuje se da vodosnabdevanje bude brzo i efikasno obnovljeno u svim pogođenim delovima grada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading