MOST NA ADI PUST, NA PANČEVCU I GAZELI TOTALNI HAOS! Jutarnji špic paralisao ceo Beograd - OVI DELOVI GRADA IDEALNI DA IZBEGNETE GUŽVU! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.10.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje stanje u Beogradu katastrofalno!

MOST NA ADI PUST, NA PANČEVCU I GAZELI TOTALNI HAOS! Jutarnji špic paralisao ceo Beograd - OVI DELOVI GRADA IDEALNI DA IZBEGNETE GUŽVU! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Beograd se suočava sa ozbiljnim saobraćajnim gužvama, a situacija je posebno otežana na nekoliko ključnih lokacija.

Pančevački most je popunjen ogromnim kolonama vozila, što usporava protok saobraćaja i stvara nervozu među vozačima. Slična situacija se beleži i na Gazeli, gde se vozila kreću sporo, a gužve se formiraju i na Plavom mostu, kao i kod Ade Ciganlije.

Na Autokomandi gužve su najkritičnije, posebno na auto-putu od Laste, gde vozači doživljavaju znatna kašnjenja. Skretanje za Konjarnik je takođe katastrofalno, dok su Takovska ulica, Bulevar kralja Aleksandra i područje kod Trga Nikole Pašića dodatne "tačke preopterećenja".

Za vozače koji žele da izbegnu gužvu, preporučuje se korišćenje alternativnih pravaca.

Savska ulica trenutno nema gužve, a vozači će se lakše kretati bez većih zastoja ni na Slaviji i Trgu Republike. Most na Adi, kao i Bulevar Milutina Milankovića i Bulevar Mihajla Pupina, takođe nude bolju protočnost. U Bulevaru despota Stefana zabeležena je manja gužva, što može olakšati vožnju u ovom delu grada.

Situacija u saobraćaju u Beogradu često varira, pa je preporučljivo pratiti najnovije izveštaje i savete o stanju na putevima. Vozači bi trebali planirati svoje rute unapred kako bi izbegli frustracije i kašnjenja tokom putovanja. S obzirom na to da se gužve obično pogoršavaju u vršnim satima, preporučuje se izbegavanje vožnje u tim terminima, ili korišćenje javnog prevoza kad god je to moguće.

Na kraju, vozači bi trebali biti strpljivi i obazrivi tokom vožnje, kako bi osigurali sigurnost svoju i drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading