PONOVO KAMENOVAN BG VOZ! Razbijena stakla na vratima, oglasio se ministar Vesić!

Autor:

Vesti

23.10.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je oštro osudio vandalizam!

PONOVO KAMENOVAN BG VOZ! Razbijena stakla na vratima, oglasio se ministar Vesić!

Foto: Shutterstock

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je ponovo kamenovan BG voz koji saobraća na relaciji Ovča - Resnik i da su na njemu razbijena stakla na vratima.

Naveo je da se kamenovanje dogodilo sinoć od strane NN lica na stajalištu Kijevo u 22:50 sati i da je policija završila uviđaj.

Ministar je oštro osudio ovaj incident navodeći da se takva vrsta vandalizma i bahatosti ne dešava prvi put, te podsetio da je nedavno kamenovan i brzi voz "Soko".

Vesić je rekao da je ovo četvrto kamenovanje voza za nešto manje od tri nedelje, a da je na ovom istom mestu pre neki dan kamenovan BG voz što govori o tome da ovi incidenti nisu slučajni.

Uputio je apel da se prestane sa uništavanjem državne imovine jer ona pripada svim građankama i građanima i izrazio očekivanje da će svi koji su kamenovali BG voz biti privedeni i procesuirani.

Podsećamo, prethodno se identičan incident dogodio 18. oktobra oko 13 časova i 30 minuta,  između stanica Zemun i Zemun polje, kada je došlo do kamenovanja voza Soko. Tada je oštećeno staklo na jednom od vagona.

Slučaj je i tada prijavljen i policija je izvršila uviđaj u stanici Beograd centar.

U više navrata je voz "Soko" kamenovan, a pre 18. oktobra, incident se dogodio 9. istog meseca.

- Kamen je uplašio putnike, neko je mogao da bude povređen, a kompozicija će nekoliko dana biti van funkcije - objavio je tada Vesić na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading