(ŠOK VIDEO) SE*S NASRED ULICE U BEOGRADU: Par menja poze u Ruzveltovoj kao da su u svojoj spavaćoj sobi!

Autor: Republika

Vesti

19.07.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks na javnom mestu je nešto što često završi na društvenima mrežama jer oštrom oku prolaznika teško promaknu takve akcije, iako se glavni akteri trude da budu "diskretni". Snimak koji smo dobili, međutim, prikazuje žešću akciju koja se odvija nasred ulice bez ikakvog blama i želje da se bilo šta sakrije!

Par koji upražnjava seks bez imalo blama snimljen je na uglu Ruzveltove i Cvijićeve ulice, a ono što je potpuno neverovatno jeste činjenica da se sve to odvijalo oko 22 sata, što znači da nisu u pitanju ni ponoćni sati kada se može očekivati manje ljudi na ulicama!

Njih dvoje, čini se, ne mare za to što stoje na veoma osvetljenom delu ulice, pa vrlo opušteno menjaju poze. Na početku se "akcija" odvija na haubi crvenog automobila u blizini, a potom i na stepenicama.

 

 

Najveći hit dolazi na kraju! Taman kada se oporavite od šoka na početku i počnete sa razmišljate da na ovakav prizor možete da naletite dok se, recimo, vraćate sa detetom iz bioskopa i pitate kako biste odreagovali, na snimku možete da vidite dvoje prolaznika koji potpuno nezainteresovano prolaze pored mladih egzibicionista kao da je to sasvim, sasvim normalna pojava!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading