Republika saznaje: Na aerodromu Nikola Tesla nema stravičnog udesa, samo manji incident

Autor:

Vesti

20.09.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je oko 11 sati došlo do manjeg incidenta na aerodromu Nikola Tesla.

RepublikaFoto: Tanjug
Aerodrom Nikola Tesla

Prve informacije. koje su preneli mediji o ovom incidentu, prenosile su da se na aerodromu događa prava kataklizma usled sudara cisterne i automobila.

Međutim, iz službe za komunikacije aerodroma Nikola Tesla saopštili su da incident koji se dogodio uopšte nije tako velikih razmera. 

"Oko 11.25 časova, prilikom opsluge aviona, na parkin poziciji A!0 na beogradskom aerodromu došlo je do kontakta vozila koje opslužuje avione keteringom i cisterne koja opslućuje avione gorivom. Napominjemo da je reč o manjoj nezgodi, na lokaciji udaljenoj od piste, tzv. platformi, koja služi za parkiranje i pripremu aviona za let. Događaj nije uticao i ne utiče nabezbednost i redovnost aktivnosti na aerodromu. Aerodromske slućbe reagovale su pravovremeno i u skladu sa procedurama.", stoji u saopštenju službe za komunikacije beogradskog aerodroma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading