Poklanjamo "Srpski kuvar": Danijel Alibabić za vas sprema sočne burgere bez mesa
Uz najnoviji dodatak "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf, očekuju vas sjajni recepti koji će zadovoljiti svačije ukuse.
Pevač Danijel Alibabić zbog prirode posla nema mnogo vremena da se posveti kuvanju, no to ne znači da ne vodi računa o zdravom životu. On je iz ishrane izbacio meso, a u restoranu "Kod dvoglavog orla" je ipak pripremio ukusnu pljeskavicu, ali od pasulja.
Predstavljamo vam recepte za jačanje imuniteta tokom pandemije koronavirusa.
Pročitajte i kako da sami napravite zdrava jela, salate i napitke.
Sve ove recepte, kao i mnoge druge, dobićete u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)