OVO IM JE DRUGA VELIKA TRAGEDIJA! Komšija otkrio nepoznate detalje o porodici majke nestale Danke!

Autor:

Vesti

27.03.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj sin je vatrogasac, pozvali su ga, bio je tamo cele noći. Pretraživali su metar po metar. Ja sam mislio da će biti uspešno, za sada nema ništa. Nadamo se da će se pojaviti živa i zdrava, rekao je komšija.

OVO IM JE DRUGA VELIKA TRAGEDIJA! Komšija otkrio nepoznate detalje o porodici majke nestale Danke!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Malena Danka Ilić (2) nestala je juče u Banjskom Polju oko 13.45 sati dok je njena majka navodo davala vodu drugom detetu.

Komšija porodice iz Banjskog polja, gde je devojčica poslednji put viđena, rekao je da je ovo velika tragedija za porodicu, ali i da je Dankina majka rano ostala bez svoje majke.

- Ljudi su fini imali su tragediju u porodici. Umrla je baba, njena majka vrlo rano, mlada. Kako da me ne začudi, to je stvarno strašno da nestane dete, ali ja tu ništa ne mogu da pomognem - rekao je komšija za Telegraf.

On dodaje da je njenog sin vatrogasac, da je učestvovao u potrazi za devojčicom i da su pretraživali metar po metar.

- Moj sin je vatrogasac, pozvali su ga, bio je tamo cele noći. Pretraživali su metar po metar. Ja sam mislio da će biti uspešno, za sada nema ništa. Nadamo se da će se pojaviti živa i zdrava.

Čitava zajednica, uključujući i lokalne vlasti, policiju, vatrogasce, Gorsku službu spasavanja i meštane, angažovani su u potrazi za malom Dankom Ilić (2) koja je nestala juče oko 13 časova u Banjskom bolju kod Bora.

Danka Ilić je nestala dok se igrala sa majkom Ivana i trogodišnjim bratom. Ivana, majka devojčice apeluje na pomoć građana. Potraga se širi dalje ka naseljenom delu Banjskog Polja.. 

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me".

Bor je zatvoren, samo mogu da izlaze i ulaze stanovnici koji svoje prebivalište u ličnoj karti imaju u Boru. Unitrašnjost grada i situacija se može videti na ekskluzivnom snimku portala Republika. 

Kuća devojčice iz koje je nestala je malo iznad naselja, a deo oko kuće je već pretražen.

Dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom, rekao je ranije ministar Bratislav Gašić.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading