"NE ZNAMO DA LI JE OTROVNICA ILI NE!" Jeziv prizor u Novom Sadu - Zmija od jednog metra preprečila ljudima put! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.04.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zmija se kretala stazom gde inače uvek ima ljudi.

"NE ZNAMO DA LI JE OTROVNICA ILI NE!" Jeziv prizor u Novom Sadu - Zmija od jednog metra preprečila ljudima put! (VIDEO)

Foto: Instagram/serbialive_novisad

zmija u novom sadu

Divlje životinje poput lisica i vukova sve češće se viđaju u gradovima širom Srbije, a nedavno je u Novom Sadu zabeležen i slučaj zmije na ulicama, što je dodatno podstaklo paniku među građanima. Snimak zmije u blizini kanala izazvao je nesigurnost, jer nije bilo jasno da li je reč o otrovnici.

- Malopre na bici stazi, pred kraj keja blizu kanala DTD... Bila sklupčana nasred staze. Ne znamo da li je otrovnica ili nije - stoji u opisu videa objavljenog na Instagram stranici serbialive_Novi Sad.

Na snimku se vidi zmija koja se kreće stazom, a onda ulazi u travu i kamuflira se.

 

 

Neki građani odmah su izrazili zabrinutost zbog nepoznatog gosta, dok drugi nisu odoleli da ne prokomentarišu lepotu ovog hladnokrvnog reptila.

Zmija radnicima ušla u ormarić

Vladica Stanković, poznati hvatač zmija iz Vladičinog Hana, nedavno je bio suočen s neobičnim zadatkom. Naime, radnici jedne firme u Vranju su u jednom od radničkih ormara primetili nezvanog gosta - zmiju.

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vešto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mestu. Srećom, ova vrsta zmije nije otrovna. Vladica je objasnio radnicima da je zmija verovatno ušla u ormar jer joj je unutra bilo toplo.

Celu vest pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading