SAZNAJEMO! "BEOMEDIKUS" ZATVOREN! Devojka zbog doktora umalo ostala bez noge, ključ u bravu stavljen JUČE! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.04.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor i kozmetičar uhapšeni su zbog nesavesnog lečenja.

SAZNAJEMO! "BEOMEDIKUS" ZATVOREN! Devojka zbog doktora umalo ostala bez noge, ključ u bravu stavljen JUČE! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Specijalistička ordinacija "Beomedikus Beograd" zatvorena je juče 22. aprila, saznaje Republika.

Ovo je usledilo nakon što su David Obućina, lekar opšte prakse, i Željko Manić, kozmetičar sa završenom srednjom Trgovačkom školom, koji su zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", uhapšeni su zbog sumnje da su kao kozmetičar i doktor opšte prakse naneli teške telesne povrede devojci koja je imala zadebljanje na stopalu.

Foto: Društvene mreže

Dr David Obućina

Komšije u zgradi na Vračaru gde se ordinacija nalazi kažu da su tek jutros primetili papir o zatvaranju ordinacije.

Ono što smo primetili jeste papir koji stoji zalepljen na vratima, odnosno rešenje Agencije za privredne registre o prekidu delatnosti od 22.04., kao i da će početak rada biti naknadno objavljen - kažu susedi.

Podsećamo, Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, ispričala je ranije medijima šta je doživela upravo tokom lečenja u ovoj ordinaciji, a nakon koga je morala hitno da bude oeprisana.

Zbog dugogodišnjeg treniranja imala sam zadebljanje na stopalima. Imala sam saznanje da se oni bave tim stvarima, pa sam se odlučila za tu kliniku. Ali kasnije je došlo do komplikacija. Rane su jako velike. Na desnoj strani se jasno videla kost. Zakazala sam prvi pregled, gde su mi rekli da nije kost u pitanju, već formiranje mlade kože. I rekli su mi da mažem kremu koju su mi prepisali.. Ali to sve nije urodilo plodom. Odlučila sam da pomoć tražim na ortopediji na Banjici. Na prvom pregledu su mi doktori rekli da će se izvršiti velika operacija, koja se završila transplatacijom kože i mišića - ispričala je Anđela Ikodinović.

Kako kaže, ima lekarske nalaze da je do komplikacije došlo zbog neadekvatnog lečenja.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading