LJUBAVNICA, IMOVINA I MISTERIOZNI NESTANAK! Ane Knežević nema već tri meseca, porodica sumnja na NAJGORE!

Autor:

Vesti

26.04.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je prebačen na sud za nasilje u Španiji.

LJUBAVNICA, IMOVINA I MISTERIOZNI NESTANAK! Ane Knežević nema već tri meseca, porodica sumnja na NAJGORE!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Marija Knežević Henao nestala je pre gotovo tri meseca u Španiji, a istraga o njenom nestanku ne napreduje. Poslednje što je poznato javnosti jeste da je njen slučaj prebačen na sud za nasilje nad ženama, što izaziva spekulacije da je neko "veoma blizak" možda umešan.

Ana je nestala iz svog stana u Madridu nakon što se vratila iz Amerike, gde se razdvojila od svog muža i pokušala započeti nov život. Njena porodica sumnja da je njen muž David, srpsko-američki biznismen, glavni krivac za njen nestanak.

Ubzo nakon njenog nestanka, David je navodno prodao deo njihove imovine u Americi, što je dodatno podiglo sumnju kod svih.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

Evo nekoliko činjenica o Ani Knežević:

  • Rođena je u Kolumbiji.
  • Osim u Fort Loderdejlu, živela je u drugim delovima Floride.
  • Ona je sestra Felipa Henaoa i najbolja prijateljica Sane Ramo.
  • Njen suprug David Knežević je srpsko-američki biznismen.
  • Ana je pet godina starija od Davida i zajedno su vodili kompaniju za tehničku podršku. Imaju zajedničku imovinu vrednu 900.000 dolara.
  • 2011. godine ona i David su se venčali i preselili u Fort Loderdejl
  • 26. maja 2023. napunila je 40 godina;
  • U januaru 2024. godine Ana i David su se razdvojili, nakon toga je otišla na odmor u Madrid;
  • 2. februara 2024. godine, muškarac, koji je na glavi nosio moto-kacigu, poprskao je boju preko dve sigurnosne kamere u zgradi gde je Ana živela u iznajmljenom stanu u Salamanci u Madridu;
  • Oko 14.00 časova. 3. februara 2024, njeni prijatelji su sa njenog naloga na WhatsApp-u primili čudne tekstove na španskom u kojima se tvrdi da je upoznala nekog divnog čoveka i da odlazi sa njim;
  •  5. februara 2024. godine zvanično je proglašena nestalom nakon što se nije našla sa prijateljem sa kojim je trebalo da otputuje u Barselonu;
  • Španske vlasti su ušle u trag najmanje dvojici muškaraca sa kojima je razgovarala u aplikaciji za sastanke Bumble pre nego što je nestala;
  • 8. februara 2024. godine njena najbolja prijateljica Sana Rameau otišla je u Madrid kako bi pomogla u potrazi dok je za to vreme njen muž David napustio Floridu i otišao u Srbiju;
  • Anin brat Filip se 13. marta 2024. pojavio u emisiji "Kuomo" i demantovao izveštaj o biološkim ostacima pronađenim u njenom stanu.

Muž odbija poligraf

David Knežević odbio je da se podvrgne poligrafskom testiranju u okviru istrage. FBI i Nacionalna policija su mu predložili test, ali je on navodno odbio. S obzirom na okolnosti nestanka Ane, u potragu je uključen i SOS Desaparecidos, a predsednik udruženja, Hoakin Amils, izjavio je da čekaju dalji razvoj događaja. Takođe, komentarisao je i stav Davida prema celom slučaju.

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević i suprug

- On ne sarađuje ni na informativnom, ni na ekonomskom, a ni na moralnom nivou. Komunikacije nema, a i kad je ima, bila je pretećim tonom - rekao je o ophođenju Aninog muža prema svemu što se dešava.

Nedavno se njen brat, Felipe Henao, obratio javnosti s očajničkom molbom za informacijama o sestri, ističući da porodica i dalje želi saznati istinu o njenom nestanku.

- Želimo da znamo istinu. Želimo da znamo gde je moja sestra. Ako neko ima bilo kakve informacije, bilo kakve savete, molimo da se obratite FBI ili španskim vlastima - rekao je Felipe.

Na pitanje o navodnom otkriću bioloških ostataka u njenom stanu, Henao je rekao da je pitao FBI da li je izveštaj tačan i "rekli su mi da nije".

- Trudimo se da ne gubimo nadu i nikada neću prestati da se borim za svoju sestru. Boriću se dok je ne nađemo - dodao je, ističući da, iako su šanse male, nikada neće odustati.

Ljubavnica kriva za krah braka?

Prema navodima, Anin suprug bio je u emotivnoj vezi sa nekom drugom ženom.

- Imao je ljubavnicu u Bogoti. Bio je s njom dok sam ja pokušavala da rešim stvari sa njim uz pomoć terapeuta za parove - napisala je Ana u poruci.

U toj poruci istakla je da su ona i David imali svađu.

- U međuvremenu je urlao na mene da sam k**** što sam ga ispitivala pred drugima ('Zašto sam samo ja loš', 'Samo ja sam problem'), a on je pravio planove sa njom. Saznala sam za to nakon što me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu - napisala je Ana navodno prijateljici.

Američki mediji podsećaju da je Davidov advokat Ken Padovic prethodno tvrdio da je u pitanju bio sporazumni razvod "jer im više nije išlo".

- To je jedan od razloga zbog kojih su se razvodili. Ipak, nisu angažovali advokate već su se dogovarali da angažuju samo jednog advokata da to reši - rekao je Padovic.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena 2. februara ispred vrata stana koji je iznajmila u luksuznom delu Madrida u decembru, nakon što se rastala od supruga.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading