POGLEDAJTE TUČU DVE ŽENE U JEDNOM TC U BEOGRADU! Jedna nije dala drugoj da uđe u radnju, pa nastao lom! MUŠKARAC MORAO DA SE UMEŠA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.04.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je izbio kada je radnica prodavnice pokušala da spreči ulazak druge žene, koja je već poznata po brojnim incidentima.

POGLEDAJTE TUČU DVE ŽENE U JEDNOM TC U BEOGRADU! Jedna nije dala drugoj da uđe u radnju, pa nastao lom! MUŠKARAC MORAO DA SE UMEŠA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/nista od saradnje

Tuča dve žene zabeležena je u jednoj radnji tržnog centra u Beogradu, a snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio kada je radnica te radnje pokušala da spreči ulazak druge žene, koja je već poznata po brojnim incidentima.

Snimak koji se širi društvenim mrežama izazvao je zaprepašćenje kod mnogih koji osuđuju ovakvo ponašanje i izražavaju saosećanje sa zaposlenima. Iako je zvuk na snimku isključen, jasno se vidi kako jedna žena gura drugu, koju pretpostavljamo da je radnica, dok se ova druga brani. Na kraju, situaciju razrešava muškarac koji dolazi i razdvaja dve žene, nakon čega nasilnica napušta mesto događaja.

Prema izjavama zaposlenih, dve žene su redovne posetiteljke tržnog centra i često prave probleme, kradu robu i prave nerede, ruše stvari sa rafova. Zaposleni se suočavaju s glavoboljama jer se čini da ne postoje adekvatne sankcije za ovakve situacije.

Iako im je zabranjen ulazak, ove žene ipak uspevaju da se probiju i ulaze u objekte, izražavajući nezadovoljstvo što ih snimaju dok prave haos. Komentatori na društvenim mrežama osuđuju ovakvo ponašanje i ističu hrabrost muškarca koji je intervenisao i okončao konflikt.

Sugrađani izražavaju žaljenje što je takvo ponašanje postalo svakodnevica u trgovinama, uz dodatak da se čini da se ne može mnogo toga učiniti povodom toga. Komentari takođe naglašavaju da zaposleni već rade za male plate i ne zaslužuju da budu izloženi nasilju.

Ukupno gledano, komentari izražavaju osudu ovakvog ponašanja i hvale reakciju muškarca koji je intervenisao kako bi zaštitio zaposlene i okončao konflikt.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading