GRAD JUČE URNISAO SRBIJU! IŠČUPANO DRVEĆE, MRTVA ŽIVINA I UNIŠTENE KUĆE: Evo kako je izgledala vremenska apokalipsa! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.06.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uništenje!

GRAD JUČE URNISAO SRBIJU! IŠČUPANO DRVEĆE, MRTVA ŽIVINA I UNIŠTENE KUĆE: Evo kako je izgledala vremenska apokalipsa! (FOTO)

Foto: RINA

Snažno nevreme koje je u popodnevnim satima zahvatilo deo opštine Osečina, nanelo je ogromne štete na stambenim i pomoćnim objektima, poljoprivredi i domaćim životinjama u selima Tuđin, Sirdija, Selu Osečini, varošici Osečina i delu sela Plužac.

Štab za vanredne situacije opštine Osečina održao je hitnu telefonsku sednicu i proglasio vanrednu situaciju na delovima opštine zahvaćenim nepogodom. Što hitnije će biti formirane komisije za procenu štete.

 

 

Grad ubijao kokoške

Grad veličine jajeta uništio je fasade, automobile i naneo ogromnu štetu poljoprivredi. Neki od žitelja Osečine našli su se napolju tokom snažnog nevremena i zadobili povrede. Led je lomio šoferke i stakla na automobilima.

Snažno nevreme pogodilo je danas popodne zapadnu Srbiju. Padao je grad veličine lešnika. Jako nevreme praćeno kišom i gradom sručilo se i na Krupanj.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) ranije je najavio nevreme u Srbiji. Detalje o tačnom vremenu dolaska nevremena pročitajte u posebnoj vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Krovovi na skoro svim kućama su potpuno polupani, uništeni pomoćni objekti, jak grad je ubio živinu u velikom broju domaćinstava. Voda se ulila u brojne domove, podrumi su poplavljeni, automobili polupani. Stanje je zaista katastrofalno, meštani su pretrpeli štete ogromnih razmera -  kaže za RINU Nataša Milisavljević meštanka sela Osečina ali i odbornica u Skupštini opštine Osečina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading