MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR PRIMA GRAĐANE SVAKOG PETKA! Ovako možete da zakažete svoj termin

Autor:

Vesti

24.06.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanke sa ministrom moguće je zakazati svakim radnim danom od 8h do 15h

MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR PRIMA GRAĐANE SVAKOG PETKA! Ovako možete da zakažete svoj termin

Foto: Ministarstvo zdravlja

Zlatibor Lončar

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, jednom nedeljno primaće građane i razgovaraće sa njima o problemima i predlozima koji se tiču dobrobiti pacijenata.

- Poštovani građani, naše najveće bogatstvo je zdravlje nacije. Želim da zajedno sa svojim najblizim saradnicima od Vas lično čujem sa kojim teškoćama se susrećete u ostvarivanju svog zdravstvenog prava, šta je to dobro u okviru zdravstvenog sistema, a šta može da bude bolje. Zdravlje svakog čoveka u našoj zemlji je prioritet Vlade Republike Srbije i zato ću svu svoju snagu uložiti u napore da teren javnog zdravlja bude zajedničko polje svih nas, bez obzira na razlike bilo koje vrste. Pozivam Vas da razgovaramo svakog petka od 10h do 12h u prostorijama Ministarstva zdravlja, jer zdravstveni sistem pripada svima nama, služi nasem zdravlju i životnoj blagodeti cele nacije - poručio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar i pozvao sve građane koji žele da razgovaraju sa njim, da to i učine.

Foto: Ministarstvo zdravlja

 

Sastanke sa ministrom moguće je zakazati svakim radnim danom od 8h do 15h na broj telefona 0648811517

Podsetimo, u proteklih mesec i po dana Ministarstvo zdravlja je u tri navrata organizovalo preventivne preglede gde je blizu 95.000 građana u samo tri dana proverilo svoje zdravlje. Tom priliko su kod skoro 10 odsto pacijenata, bez ikakvih simptoma, otkrivena različita oboljenja, kod kojih je uspešnost izlečenja u direktnoj vezi sa ranim otkrivanjem bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading