HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. JUN! Blizanci - očekujte poziv i važan razgovor o poslu, Vodolije - pred vama je romantičan period!

Autor:

Vesti

27.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. JUN! Blizanci - očekujte poziv i važan razgovor o poslu, Vodolije - pred vama je romantičan period!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, pruža vam se prilika da danas završite važan deo posla i potom krenete napred. Vanredni finansijski dobitak. Bikovi, povoljne aspekte kad je novac u pitanju danas ćete osetiti u punoj meri. Unapređenje finansija. Blizanci, ovaj dan može vam doneti obnavljanje jedne saradnje odranije. Očekuju vas poziv i važan razgovor o poslu. Rakovi, postići ćete dobre rezultate na poslu. Zahvaljujući efikasnosti u svemu što budete radili, očekuju vas dobici. Lavovi, očekuju vas vesti od poslovnih saradnika od kojih zavise vaši dalji koraci. Potpisivanje novog ugovora. Device, očekuju vas vesti od poslovnih saradnika od kojih zavise vaši dalji koraci. Potpisivanje novog ugovora. 

Vage, lep period u odnosu s partnerom. Vaši odnosi se normalizuju i više nema ljubomore. Škorpija, nemate razumevanja za tvrdoglavost partnera u njegovim tvrdnjama da prosto nije imao vremena da vam se javi. Strelci, slobodne očekuje romantičan ljubavni sastanak s osobom koja ih neodoljivo privlači. Jarci, neophodno je da definišete partneru koja su tačno vaša očekivanja od njega u budućnosti. Vodolije, slobodni će upoznati jednu vrlo privlačnu osobu preko prijatelja. Romantičan period je pred vama. Ribe, zanimljiv izlazak u društvo, a tom prilikom možete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu na prvi pogled.

Što se zdravlja tiče, Vodolijama i Jarcima je potreban odmor, Škoprije će mučiti nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading