TRI HEROJA! Saško je pronašao malu Mariju u Grčkoj, a onda su njegovu objavu videli Stefan i Valentina - ODMAH SU KRENULI U POTRAGU ZA RODITELJIMA!

Autor:

Vesti

28.06.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su prepoznali dete i odvezli roditelje u Nea Mudanju!

TRI HEROJA! Saško je pronašao malu Mariju u Grčkoj, a onda su njegovu objavu videli Stefan i Valentina - ODMAH SU KRENULI U POTRAGU ZA RODITELJIMA!

Foto: Facebook

Nešto više od sat vremena trajala je potraga za roditeljima male Marije, koja je sinoć nestala u Grčkoj. Vest o njenom nestanku uznemirila je celu Srbiju. Mariju, trogodišnju devojčicu, pronašao je Makedonac iz Skoplja, Saško Radulovik, koji je o tome obavestio javnost putem Fejsbuka.

- Našli smo devojčicu 3 godine izgubljena Marija se zove Nea Flogita kod Filatekija molimo ako neko pozna roditelji da obavesti - napisao je Sasko u grupi Grčka Info, a uz objavu je i postavio sliku devojčice.

Objava o nestanku male Marije podeljena je preko 3.000 puta, uz 1.800 komentara i mnoge kontaktirane ljude u pokušaju da se devojčica što pre vrati svojim roditeljima. Saško je pozvao policiju, koja je nakon više od sat vremena od objave stigla i odvela Mariju u policijsku stanicu u Nea Mudanji.

Stefan i Valentina Spasić našli su roditelje devojčice

Dok je cela Srbija tražila roditelje nestale devojčice, Stefan i Valentina Spasić pokazali su se kao pravi heroji. Oni su pronašli roditelje male Marije i odveli ih u policijsku stanicu u susedni grad da preuzmu svoje dete.

Stefan i Valentina su za Telegraf.rs otkrili kako je tekla drama u kojoj su se našli.

- Devojčica je dobro, preuzela ju je policija i odvela u stanicu Nea Moudanje da je na sigurnom. Bila je uznemirena što je i logično, ali na kraju je sve ispalo dobro. Roditelji borave u jednom od naših apartmana koje rentiramo tako da je bilo lako doći do njih čim smo videli i prepoznali devojčicu na društvenim mrežama - rekao nam je Stefan Spasić u trenutku kada su devojčicu i roditelje vraćali u apartman.

Stefan je otkrio i da su roditelji malo u šoku, ali su dobro:

Oni su u šoku bili iskreno, ali sada su dobro čim su saznali da je pre svega devojčica dobro i na sigurnom mestu - rekao je Stefan.

Stefan i Valentina potrudili su se da pomognu da roditeljima i pokazali su da su stvarno pravi heroji večeri. Na pitanje kako se osećaju, rekao nam je da su dobro:

- Mi smo dobro i drago nam je da je što smo pomogli na ovaj ili onaj način roditeljima - rekao je on.

Posle cele ove drame bitno je da je mala Marija na bezbednom sa svojim roditeljima i bratom, i nadamo se da će cela porodica provesti lepo, i na okupu, ostatak odmora.

Podsetimo, mala devojčica nađena je oko 23 časa, ali nije znala da kaže odakle je ni kako joj se zove tata.

Rekla je da ima brata Andreja i mamu Anu. Sasko joj je kupio sok i pričao je sa njom dok nije došla policija, te se pobrinuo da devojčica ne bude previše uplašena i istraumirana situacijom u kojoj se našla.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading