EDUKACIJA I KRAJNJI CILJ BOLJI ODNOSI SAD I SRBIJE: ”Serbian-American Leadership Academy” nudi studentima vrlo korisna praktična znanja! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika koja se ne propušta!

EDUKACIJA I KRAJNJI CILJ BOLJI ODNOSI SAD I SRBIJE: ”Serbian-American Leadership Academy” nudi studentima vrlo korisna praktična znanja! (FOTO)

Foto: KSAP, Novak Đurić

Na svečanom otvaranju sedmog ciklusa ”Serbian-American Leadership Academy” polaznicima ove visoke edukacione prakse obratio se član Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država, kongresmen Tracey Mann zajedno gospodinom Vladimirom Marinkovićem, predsednikom Kongresa srpsko-američkog prijateljstva, koji je takođe održao predavanje polaznicima u okviru modula ,,Politika i pravni sistem Sjedinjenih Američkih Država”.

Gospodin Mann istakao je važnost investiranja u mlade generacije kako bi sutra bili vođeni pravim vrednostima u sferi svojih delatnosti. Istakao je posebnu važnost poboljšavanja odnosa između Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država jer upravo države koje veruju u demokratske principe i slobodu treba da se drže zajedno.

Gospodin Marinković podsetio je na uspešne rezultate saradnje Sjedinjenih Američkih Država i Republike Srbije u poslednjih nekoliko godina, pogotovu u domenu ekonomske saradnje i obrazovanja.

Republika

Foto: KSAP, Novak Đurić

 

 

”Serbian-American Leadership Academy” prestižna je obrazovna jedinica u okviru Kongresa Srpsko-Američkog prijateljstva koja godinama unazad učestvuje u profesionalnoj i akademskoj izgradnji studenata sa najboljih fakulteta i univerziteta u našoj zemlji. U okviru njenog sedmog ciklusa, studenti će steći praktična znanja u domenu ekonomije, prava, politike i kulture Sjedinjenih Američkih Država koja su od velike važnosti za njihov dalji karijerni razvoj i to od priznatih i eminentnih stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading