HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JUN! Rakovi - veliki poslovni uspeh, Vage - pravi je trenutak da pređete granicu prijateljstva!

Autor:

Vesti

29.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JUN! Rakovi - veliki poslovni uspeh, Vage - pravi je trenutak da pređete  granicu prijateljstva!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, uspešno ćete realizovati davno zacrtan poslovni cilj. Međutim, budite oprezni što se tiče rizičnih investicija i izdataka. Bikovi, ovaj period vam donosi priliku da privedete kraju rad na važnom projektu, a to će vas ispuniti posebnim zadovoljstvom. Blizanci, ovaj period vam donosi uspeh u saradnji s vašim timom, ali i neophodnost da izbegnete nesuglasice s nadređenima. Rakovi, ovaj period može da vam donese veliki uspeh, i to posebno u okviru poslovne komunikacije. Mnogo toga zavisi od vas. Lavovi, očekuje vas povišica i unapređenje na poslu. Bićete sugestivni i savršenim prezentacijama ostvarićete veliki uspeh. Device, poseban uspeh očekuje sve koji se bave privatnim biznisom, rade u prosveti ili sarađuju s inostranstvom. Priliv novca.

Vage, možete se zbližiti s osobom s kojom ste više u prijateljskim odnosima. Pravi je trenutak da pređete tu granicu. Škorpije, važno je da zadržite otvoren odnos s partnerom i skrećete pažnju jedno drugome na ono što vam smeta. Strelci, uspešno ćete rešiti problem koji muči nekog od vaših ukućana. Vaš odnos s partnerom ulazi u harmoničan period. Jarci, možete upoznati veoma intrigantnu osobu na putovanju. Moguć je početak ozbiljne ljubavne veze. Vodilije, period turbulencije može obeležiti ovaj period. To je ujedno i izazov da prevaziđete jedan problem u vašoj vezi. Ribe, tokom ovog perioda vaš odnos s partnerom dobiće na kvalitetu budući da ćete rešiti neki dugotrajan problem.

Što se zdravlja tiče, Ribe će mučiti alergija, Jarce bolovi u grudima...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading