HOROSKOP ZA SREDU 3. JUL 2024! Ribe - poslušajte instinkte i donesite odluku, Rakovi - poteškoće na ljubavnom planu!

Autor:

Vesti

03.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 3. JUL 2024! Ribe - poslušajte instinkte i donesite odluku, Rakovi - poteškoće na ljubavnom planu!

Foto: Shutterstock

Ribe, ovaj dan može obeležiti nova poslovna ponuda ili rad na novom projektu. Poslušajte instinkte i donesite odluku. Vodolija, poslušajte instinkt jer će vas odlično služiti, donesite odluku o poslovnoj ponudi po sopstvenom osećaju. Jarci, trebalo bi maksimalno da iskoristite to što su vam planete naklonjene. Sklapanje dugoročnog ugovora. Strelci, dominantna tema će biti kontakti i poslovna saradnja s inostranstvom. Poseban uspeh za one koji se bave trgovinom. Škorpije, razgovor s nadređenima može postati neprijatan. Ne volite da na vas vrše pritiske, pa su mogući konflikti. Vage, nepredviđeni događaji mogu da osujete ostvarenje vašeg važnog cilja. Pazite kako upravljate novcem.

Device, nezadovoljstvo trenutnim okolnostima u vezi prevladaćete otvorenim razgovorom s partnerom. Lavovi, danas možete doći u iskušenje da se upustite u kratkotrajnu avanturu i pored toga što ste u vezi. Rakovi, na ljubavnom planu su takođe moguće neke poteškoće. Pojavljuje se jedan stari problem. Blizanci, imate želju da pređete na sledeći nivo u vezi. Razmišljate o prinovi. Bikovi, vaše impulsivne reakcije i negativan komentar partnera mogu obeležiti današnji dan. Ovnovi, imate podršku planeta za konstruktivan dogovor s partnerom i uspeh u zajedničkom projektu.

Što se zdravlja tiče, Rakovi će mučiti nervoza, Lavovi će muku mučiti sa pritiskom....

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading