HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JUL 2024! Ovnovi - dobitak kroz mudar poslovni potez, Ribe - slobodni mogu da imaju veoma uzbudljivu ljubavnu avanturu!

Autor:

Vesti

04.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JUL 2024! Ovnovi - dobitak kroz mudar poslovni potez, Ribe - slobodni mogu da imaju veoma uzbudljivu ljubavnu avanturu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, trenutni položaj planeta odraziće se izuzetno pozitivno na vašu finansijsku situaciju. Dobitak kroz mudar poslovni potez. Bikovi, povoljni astrološki aspekti će vam doneti poboljšanje u poslovnoj komunikaciji i mudrije poslovne poteze. Blizanci, nestabilni uslovi poslovanja mogu da iziskuju upotrebu rezervnog plana. Vreme nije povoljno za rizične investicije. Rakovi, ovaj dan obeležiće vaša prezentacija ili govor na nekom sastanku. Do izražaja će doći vaše govorničke veštine. Lavovi, dominantnu atmosferu tokom ovog dana obeležiće početak nove poslovne saradnje. Uspeh u poslovanju s inostranstvom. Device, rad na profesionalnom usavršavanju zaokupiće veliki deo vašeg vremena. To će vam omogućiti veliki napredak u karijeri.

Vage, zajednički izlazak u društvo može da protekne lepo, ali se na kraju može okončati ljubomornim scenama partnera. Škorpije, ovaj dan može vam doneti slučajan susret s bivšom ljubavi. U vama će se probuditi stare strasti. Strelci, dopada vam se jedna osoba s kojom poslovno sarađujete. Ubrzo vas očekuje početak nove ljubavne veze. Jarci, slobodne danas očekuje poznanstvo s jednom zgodnom i lepom osobom koja će ih u potpunosti fascinirati. Vodolije, čeka vas turbulentan period u vašem odnosu s partnerom, koji može da vam prebaci da živite u svom svetu. Ribe, slobodni mogu da imaju veoma uzbudljivu ljubavnu avanturu s osobom koju su upoznali na poslu.

Što se zdravlja tiče, Škorpije će mučiti glavobolja, Jarce loša cirkulacija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading