HOROSKOP ZA PETAK 5. JUL 2024! Blizanci - vaš stari plan se ostvaruje, Strelci - padate u iskušenje da uđete u tajnu vezu!

Autor:

Vesti

05.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 5. JUL 2024! Blizanci - vaš stari plan se ostvaruje,  Strelci - padate u iskušenje da uđete u tajnu vezu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, stabilizacija na finansijskom planu stvara vam povoljne uslove poslovanja. Pravi je čas da realizujete veliku poslovnu ideju. Bikovi, danas ćete imati čitav niz sastanaka. Očekuje vas sklapanje unosnog poslovnog ugovora. Priliv novca. Blizanci, svi koji sarađuju s inostranstvom danas mogu sklopiti važan poslovni sporazum. Vaš stari plan se ostvaruje. Rakovi, pred vama su veoma važne odluke u pogledu investicija ili rada na novoj poziciji. Mogući su neočekivani izdaci. Lavovi, ovaj period može biti veoma uspešan, ali samo ako budete primenili dobru taktiku u ostvarenju ciljeva. Device, glavna tema ovog dana može biti poslovni sastanak sa saradnicima. Vaše originalne ideje ne nailaze na odobravanje nadređenih.

Vage, očekuje vas obnavljanje veze s osobom koja vam je nekada značila mnogo. Moguća je paralelna ljubavna veza. Škorpije, povratak bivše ljubavi može vam izazvati dilemu da li da nastavite tu ljubavnu priču. Dobro razmislite. Strelci, padate u iskušenje da uđete u tajnu vezu s osobom koju poznajete preko prijatelja. Poslušajte srce. Jarci, nezadovoljni ste nekim aspektom ponašanja vašeg partnera. Skrenite mu pažnju na sve što vam smeta. Vodolije, otvoreno razgovarajte s partnerom o onome što vam smeta u vezi. U suprotnom, svako će živeti u svom svetu. Ribe, poznanstvo s osobom koja je dosta starija može da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti vrtoglavica, Vage nervoza ...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading