HOROSKOP ZA SUBOTU 6. JUL 2024! Jarci - mudar poslovni potez može doneti veliki finansijski dobitak, Lavovi - u iskušenju ste da uđete u tajnu vezu!

Autor:

Vesti

06.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 6. JUL 2024! Jarci - mudar poslovni potez može doneti veliki finansijski dobitak,  Lavovi - u iskušenju ste da uđete u tajnu vezu!

Foto: Shutterstock

Ribe, pripremite rezervni plan jer vam može nedostajati novca za investiranje u dalji razvoj poslovanja. Vodolije, u ovom periodu takođe budite obazrivi u komunikaciji s nadređenima jer su moguće nesporazumi. Jarci, mudar poslovni potez može vam doneti veliki finansijski dobitak u ovom periodu. Strelci, atmosfera na poslu odlična i lako obavljate sve zadatke. Mogućnost saradnje s inostranstvom. Škorpije, današnji dan će proteći u poslovnim sastancima, pregovorima i sklapanju sporazuma o saradnji. Vage, vaši odnosi s nekim kolegama mogu biti loši budući da u vašem okruženju ima onih koji grade rivalski odnos s vama.

Device, poznanstvo s osobom prema kojoj osećate snažnu privlačnost može da označi početak ljubavne veze. Lavovi, bićete u iskušenju da uđete u tajnu vezu s osobom koju poznajete preko posla. Budite oprezni jer možete biti otkriveni. Rakovi, previše vremena posvećujete poslovnim obavezama, to može da naruši sklad u vašem odnosu s partnerom. Blizanci, očekuje vas poznanstvo s osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Međutim, biće više u pitanju seksualna privlačnost. Bikovi, ovaj period donosi vam šansu da obnovite vezu s osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Ovnovi, vaš odnos s partnerom tokom ovog vikenda prolazi kroz fazu stabilizacije. Slobodne očekuje ljubavna avantura.

Što se zdravlja tiče, Ovnovima će varirati pritisak, Ribe će imati rpoblem sa imunitetom...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading