OVAKVA SVADBA MOŽE SAMO U SRBIJI! ČAČANIN "PREŠAO IGRICU": Evo gde je "spakovao" svoje svatove - nacija poludela za ovim snimkom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.07.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativnost u Srba nikad nije manjkala...

OVAKVA SVADBA MOŽE SAMO U SRBIJI! ČAČANIN "PREŠAO IGRICU": Evo gde je "spakovao" svoje svatove - nacija poludela za ovim snimkom! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/uzivosasvadbe

Snimak sa jedne svadbe iz Srbije deli se mrežama, a sve zbog neviđene ideje mladenaca, da na venčanje odu u – kamionu.

Opšte je poznato da je prevoz mladenaca važna stavka kada je reč o svadbama, pa se mnogi odlučuju za skupe automobile, limuzine ili romantične kočije.

Svi, osim jednog Čačanina.

 

 

On je došao na ideju da svatove “spakuje” u prikolicu kamiona, a kako običaji nalažu, vozilo je čak bio i okićeno velikom crvenom mašnom, balonima i zastavom.

Svatovima je u kamionu društvo pravila i muzika, te su se veselili kao da su u najluksuznijoj sali za venčanja, a neko od meštana ovaj nesvakidašnji prizor uspeo je i da snimi.

“Svadbu ne priznajem ako nije ovakva”, navodi se u opisu video snimka.

“Ovo samo u Čačku ima”, iščuđavali su se korisnici, a neki od njih kažu da je ideja originalna.

Podsećamo, danas slavimo Svetu mučenicu Agripinu, rođenu u 3. veku u srcu Rima, svojim je životom i mučeništvom osvetlila staze vere mnogima koji su dolazili posle nje. Već od ranog detinjstva, Agripina je sledila put jevanđelske čistoće, držeći srce svoje čistim od strasti i posvećujući se devičkoj čistoti i celomudrenosti. Ona je bila verena Hristu, posvećena svom dušom i telom da služi kao nevesta Hristova.

U vreme cara Valerijana, kada su hrišćani trpeli strašne progone, Agripina je hrabro stala u odbranu svoje vere. Pretrpela je strašne muke, bijena štapovima do trenutka kada su joj kosti bile skrušene. Ali, ni tada nije posustala. Božji anđeo se javio i ukrepio je, dajući joj snagu da izdrži još teže muke koje su usledile. Na kraju, predavši svoj duh Bogu, završila je ovozemaljski put u nebeskoj slavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bora

07.07.2024 10:52

Srpske seljacine.