DIVAN PRIZOR U GUČI! Dve devojke jutros pozdravile osmehom sa bilborda! EVO ZAŠTO SU SE TAMO I NAŠLE! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.07.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović istakao je značaj ovog poteza za promociju pravih vrednosti, naglašavajući da uspeh ovih učenica ne doprinosi samo njihovoj afirmaciji i uspehu u školovanju već i celokupnoj lokalnoj zajednici i društvu u celini.

DIVAN PRIZOR U GUČI! Dve devojke jutros pozdravile osmehom sa bilborda! EVO ZAŠTO SU SE TAMO I NAŠLE! (FOTO)

Foto: RINA

Opština Lučani i Srednja škola "Dragačevo" iz Guče su se udružili kako bi promovisali uspeh i postignuća đaka generacije za školsku 2023/2024. Na bilbordu u centru Guče su se prvi put našle fotografije učenica generacije Dijane Perović i Milice Stojić, obe iz odeljenja gimnazije. Ovo je značajan korak za školu, budući da je prvi put u njenoj istoriji dvoje učenika izabrano za ovo priznanje.

Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović, istakao je za Rinu značaj ovog poteza za promociju pravih vrednosti, naglašavajući da uspeh ovih učenica ne doprinosi samo njihovoj afirmaciji i uspehu u školovanju, već i celokupnoj lokalnoj zajednici i društvu u celini. Dodao je i da opština Lučani sprovodi niz mera podrške porodicama i mladima u okviru pozitivne populacione politike na lokalnom nivou.

Posebna pažnja se posvećuje najboljima kroz stipendiranje đaka generacije, kao i podršku do pet studenata deficitarnih kadrova. Osim toga, istaknuto je i da će dobitnici diplome "Vuk Karađić" biti nagrađeni laptop računarima krajem avgusta, čime se dodatno podstiče akademski uspeh i motivacija đaka.

- U okviru pozitivne populacione politike na lokalnom nivou opština Lučani sprovodi niz mera podrške porodicama i mladima sa ciljem uvećavanja broja novorođenih, kao i kvalitetnijeg života porodica sa malom decom i decom školskog uzrasta - dodao je on.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading