MOMCI, ALI ZAŠTO!? Pogledajte snimak divljanja mladih Novosađana koji je sve zapanjio! MREŽE SE USIJALE: "Obavezno ih pronaći i debelo kazniti"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što upada u oči jeste agresivnost mladića.

MOMCI, ALI ZAŠTO!? Pogledajte snimak divljanja mladih Novosađana koji je sve zapanjio! MREŽE SE USIJALE: "Obavezno ih pronaći i debelo kazniti"! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Na društvenim mrežama podeljen je zapanjujući snimak na kojem se vidi dvojica mladića, koji najpre odvaljuju kantu za đurbe nakačenu za ivicu mosta Duga u Novom Sadu, a zatim je, prepunu đubreta, bacaju u Dunav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ono što upada u oči jeste agresivnost mladića, koji su se poprilično potrudili da odvale kantu. Jedan to najpre radi, očigledno nekim oštrim predmetom, a kad nije uspeo, drugi je to uradio stravičnim udarcem nogom.

 

Svoj grad su uništavali prepuni euforije i u svojim postupcima nisu videli ništa loše, ako je suditi prema njihovom cerekanju dok su izvodili ovako divljački čin.

Uz snimak nezapaćenog divljanja, koji je objavljen na Instagram stranici, stoji post koji najbolje opasije jedan ovakav postupak.

- Svašta bismo napisali, ali ne želimo da uvredimo stoku i da je poredimo sa nekim ko se ovako ponaša prema svojoj državi. Bez komentara!

Komentari ljudi koji su video pogledali nisu ništa blaži.

- I još se smeju, ne vidim šta je ovde smešno. Debilizam nema granice. Obavezno ih pronaći i debelo kazniti. Ovaj što bacio ovo u reku da isto nađe i izvadi iz reke!

- Snimak postoji, organi reda treba da reaguju i da kazne kako dolikuje ove pavijane.

- Ali zaštooo??? Jel tu neki od ovih likova da objasni svrhu - pitao je jedan ogorčeni pratilac.

- Sad oni gledaju ovaj snimak, i hvale se drugarima kako su ispali “mangupi … - dodao je neko aludirajući na potpuni sumrak vrednosti ovih mladića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Cerak

13.07.2024 20:04

Ove na Goli otok da tucaju kamenje, bez vode i zrna leba, nevaspitana derišta!

Aleksandar Ilic

13.07.2024 20:15

Internet strucnjaci moji, ovo vam je Novi Sad, nidje veze ovo sa Beogradom ... Moc opazanja vam je porazavajuci, kao stado neko, kud mali Muja, aj svi za njim

Lorna

13.07.2024 23:28

Zasto? Zato sto kod kuce imaju slicne tipove, ili sa jos manjim IQ. Zato sto su besposleni. Zato sto ne postoji vojni rok. Zato sto tv programi promoviraju blud i nasilje.

Mrle

15.07.2024 11:53

Bolest prenešena sa tv-a, niko ovo ne može ispraviti jer su generacije mladih odnegovane u ovom duhu, opšti nedostatak kulture ...