POZITIVAN IZVEŠTAJ DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE! Finansijski izveštaji RF PIO pripremljeni u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu!

Autor:

Vesti

20.08.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izveštaju koji je DRI dala za 2023. godinu, nisu utvrđene nepravilnosti, te da DRI nije dala preporuke za dalje postupanje.

POZITIVAN IZVEŠTAJ DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE! Finansijski izveštaji RF PIO pripremljeni u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu!

Foto: Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje

Nakon revizije završnog računa, stigao je pozitivan Izveštaj o reviziji Završnog računa Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2023. godinu Državne revizorske institucije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Državna revizorska institucija već treću godinu zaredom, nakon revizije Završnog računa Fonda, daje mišljenje da su svi finansijski izveštaji pripremljeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu i ostalim propisima koji se odnose na finansijsko poslovanje korisnika budžetskih sredstava, korisnika organizacija za obavezno socijalno osiguranje i budžetskih fondova.

To znači da i u izveštaju koji je DRI dala za 2023. godinu, nisu utvrđene nepravilnosti, te da DRI nije dala preporuke za dalje postupanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading