HOROSKOP ZA NEDELJU 8. SEPTEMBAR! Ovnovi - oslonite se na intuiciju, nećete pogrešiti, Vage - na pomolu je strasna ljubavna avantura!

Autor:

Vesti

08.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 8. SEPTEMBAR! Ovnovi - oslonite se na intuiciju, nećete pogrešiti, Vage - na pomolu je strasna ljubavna avantura!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ovnovi, ovaj dan donosi vam mogućnost da unapredite finansijsko stanje. Oslonite se na intuiciju, nećete pogrešiti. Bikovi, pozitivan aspekt doprineće uspešnoj saradnji s inostranstvom. Bićete zadovoljni ishodom, kao i perspektivom saradnje. Blizanci, početak rada na novom projektu obeležiće ovaj dan. Ipak, budite oprezni ako potpisujete ugovor jer je moguć previd. Rakovi, pruža vam se prilika da s jednim prijateljem uđete u rizičnu investiciju. Uprkos riziku, to će vam doneti veliki finansijski dobitak. Lavovi, akcenat ovog dana je na sređivanju dokumentacije. Osmislićete novi radni plan i nove metode rada. Device, očekujte situacije koje vam mogu doneti uspeh u pregovorima. Nezaposleni mogu da dobiju odličnu poslovnu ponudu.

Vage, na pomolu je strasna ljubavna avantura s nešto starijom osobom na nekom poslovnom putovanju. Škorpije, povoljni aspekti na ovom polju donose vam priliku da rešite nesporazum s partnerom. Neophodan je kompromis. Strelci, prijatelji će vas upoznati s veoma privlačnom osobom, a flert može ubrzo prerasti u strastvenu avanturu. Jarci, flert s osobom koju poznajete s posla može da se pretvori u strasnu ljubavnu avanturu. Vodolije, naći ćete se pred posebnim izazovom jer vam neki stari prijatelj može otkriti svoja prava osećanja. Moguća je dilema. Ribe, položaj planeta unosi nesklad u vezu s partnerom. Mogući su nesporazumi i previdi.

Što se zdravlja tiče, Jarci - malo spavajte, Device - pad imuniteta...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading