EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO KO JE NOVI DIREKTOR CARINA! Evo ko stiže na Radujkovo mesto

Autor:

Vesti

19.09.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO KO JE NOVI DIREKTOR CARINA! Evo ko stiže na Radujkovo mesto

Foto: Printscreen

Dragiša Petrović će biti novi direktor Uprave carina posle odlaska Branka Radujka sa ove pozicije, saznaje ekskuzivno Republika. Ovaj diplomirani ekonomista, rođen u Užicu 1978. iza sebe ima bogatu poslovnu karijeru, a na novo mesto dolazi sa funkcije Direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) na kojoj je beležio sjajne rezultate.

Za sedam godina koliko je proveo u ovoj agenciji, sproveden je veliki broj stečaja, a nijedan nije bio praćen bilo kakvom aferom, što samo govori da je odlično radio posao. O Petroviću saradnici imaju samo reči hvale i opisuju ga kao predanog, vrednog i odgovornog čoveka koji revnosno radi svoj posao.

U ALSU je došao sa još jednog odgovornog mesta, direktora PKB, u kom je radio od 2013. i ostvario sjajne rezultate iako je ta kompanija kuburila na početku ovog milenijuma i bila opterećenje za budžet države i građane. On je uspeo da PKB postavi na zdrave noge i pripremi ga za privatizaciju.

Petrović je u poljoprivredni resor došao je iz bankarskog sektora, ali je i tamo bio blisko povezan sa poljoprivredom s obzirom da je radio u Agrobanci i Novoj Agrobanci.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Reklo bi se da je pravi čovek došao na pravo mesto. Pre njega na mestu direktora Uprave carina bio je Branko Radujko koji je odnedavno postao generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije. Radujko je iza sebe ostavio sređen kolektiv Uprave carina, a u FSS je otišao kako bi se razrešile krize koje prate krovnu fudbalsku organizaciju naše zemlje.

Nema sumnje da će Petrović nastaviti tamo gde je Radujko stajao i sa istim uspehom voditi Upravu carina u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading