PREMINULA NOVINARKA RTS: Umrla posle duge i teške bolesti

Autor:

Vesti

19.09.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege se opraštaju od nje: ''Ovo je veliki gubitak!''

PREMINULA NOVINARKA RTS: Umrla posle duge i teške bolesti

Foto: Printscreen/Youtube/RTS Beogradska hronika Jutarnji program

Užičko dopisništvo Radio televizije Srbije zavijeno je u crno zbog gubitka dugogodišnje novinarke Nadežde Gavrilović, koja je preminula u 61. godini nakon duge i teške bolesti. Nadežda je svoju novinarsku karijeru započela u lokalnom listu Vesti, da bi pre više od trideset godina prešla u užičko dopisništvo RTS-a, gde je poslednjih deset godina obavljala funkciju urednika.

Posvećenost životnim temama i iskrene ljudske priče

Nadežda Gavrilović će ostati upamćena kao novinarka izuzetno posvećena životnim temama, ističući pozitivne vrednosti i prenoseći iskrene ljudske priče na divan način na televizijske ekrane. Njen rad je ostavio dubok trag kako u užičkom, tako i u srpskom novinarstvu, a njene kolege ističu da je njen odlazak nenadoknadiv gubitak.

Priznanja i nagrade za novinarski rad

Nadežda Gavrilović je takođe bila autor više emisija za serijal Trag, a njene reportaže su više puta nagrađivane na Međunarodnom festivalu TV minijatura Press Vitez. Njen novinarski talenat i angažovanost naišli su na priznanje i van granica Srbije, čime je dodatno učvrstila svoj ugled u novinarskoj zajednici.

Ostaje da se objavi mesto i vreme sahrane

Detalji o mestu i vremenu sahrane preminule novinarke biće naknadno objavljeni, dok se prijatelji, kolege i poštovaoci njenog rada opraštaju od Nadežde Gavrilović, ostavljajući dubok i neizbrisiv trag u svetu novinarstva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading