HOROSKOP ZA SUBOTU 21. SEPTEMBAR: Ovnovi, pritisak na poslu! Vage, očekujte ljubomornu scenu sa partnerom

Autor:

Vesti

21.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizanci, ne obazirite se na zamerke nadređenih, bar danas nisu objektivne!

HOROSKOP ZA SUBOTU 21. SEPTEMBAR: Ovnovi, pritisak na poslu! Vage, očekujte ljubomornu scenu sa partnerom

Foto: Shutterstock

Ovnovi, početak nedelje prolazi u znaku rada pod pojačanim pritiskom. Glavni izazov će biti rok koji može biti pomeren. Bikovi, negativni aspekti donose vam neizvesno očekivanje nekog novca. Neophodno je da improvizujete rešenje. Blizanci, danas imate osećaj da ste pod pritiskom nadređenih, koji od vas previše zahtevaju. Budite staloženi.
Rakovi, ovaj dan ima atmosferu iznenađenja i preokreta za vas jer je moguće iznenadno putovanje ili pomeranje roka za važan sastanak. Lavovi, međuljudski odnosi se mogu pogoršati, tako da je neophodno da sačuvate smirenost i ne dopustite da budete uvučeni u svađe.
 

Slobodnim Devicama predstoji lep i zanimljiv susret, romantičan dan i skladna atmosfera. Vage, dan započinje lepo, ali postoji mogućnost da vam partner napravi ljubomornu scenu. Problem će kratko trajati. Škorpije, nesuglasice s partnerom dešavaju se oko sitnica, ali se to sve dešava zbog toga što nemate poverenja jedno u drugo. Strelčevi, dopada vam se osoba koja se ponaša nedosledno i drži vrlo nepristupačno u odnosu s vama. Jarčevi, odnos s partnerom je stabilan. Poći će vam za rukom da ostvarite važan. Vodolije, nalazite se u dilemi da li da uđete u vezu s osobom koju poznajete preko posla, a koja nije slobodna.

Ribe bi morale više da odmaraju! 

Detaljan horoskop možete pogledati OVDE!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading