DVE OSOBE NESTALE NA PLANINI MUČANJ IZNAD IVANJICE! Vatrogasci krenuli u potragu, nastala prava drama

Autor:

Vesti

25.09.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena jedva diše...

DVE OSOBE NESTALE NA PLANINI MUČANJ IZNAD IVANJICE! Vatrogasci krenuli u potragu, nastala prava drama

Foto: RINA

Nakon što su locirani oni su uspešno evakuisani na sigurno. Na lice mesta odmah su izašli pripadnici Dobrovoljno vatrogasnog društva iz Ivanjice.

 - Dve osobe iz Mađarske krenule su stazom Via ferata na Mučnju, ali nisu imale adekvatnu i potrebnu opremu, već su uprkos, upozorenjima koja se nalaze na samoj stazi krenule na sopstvenu odgovornost. U pitanju su muška i ženska osoba koja se požalila da ima bolove u leđima i otežano diše - rekao je za RINU Mitrović.

Na teren su odmah krenuli i vatrogasci-spasioci, kao i Hitna pomoć koja će zbrinuti povređenu ženu.

Podsećamo, Andrijana (15) iz Novog Sada koja je u petak posle izlaska iz škole nestala, pronađena je danas, saopštila je njena majka.

Kako je navela na Fejsbuku, Andrijanu je pronašao otac.

- Ljudi, uslišene su naše molitve, molitve roditelja moleći se u hramu. Suprug je našao naše dete, našu Andrijanu. Neću vam zaboraviti ovo nikada, ovoliku pomoć, reči. Volim vas sve -  napisala je ona uz fotografiju iz hrama.

Podsetimo, kako je navela njena majka u apelu na Fejsbuk grupi "Novosađanke", devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala sivu trenerku, crno beli šuškavac, beli ranac i sivo bele patike.

- Otišla je iz škole u 17h. Pokažite molim vas vašoj deci, pomozite da nađem svoje dete - napisala je nesrećna žena, koja je nestanak ćerke prijavila u petak oko 22 časa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading