PRONAĐENA KRISTINA (15) IZ ŽITIŠTA: Mami rekla da ide na njivu i nije se javljala od nedelje!

Autor:

Vesti

26.09.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen telefon od nedelje je bio nedostupan

PRONAĐENA KRISTINA (15) IZ ŽITIŠTA: Mami rekla da ide na njivu i nije se javljala od nedelje!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kristina R. (15) iz Žitišta koja je nestala pre nekoliko dana je pronađena. Devojčice nije bilo od nedelje.

Njen telefon od tog dana je bio nedostupan. Nestanak je odmah u nedelju prijavljen policiji i policija je raspisala potragu za devojčicom.

- Kristina je već jednom bežala od kuće. Tada je pobegla sa momkom i zbog tog incidenta je oduzeta i smeštena u hraniteljsku porodicu. Iz hraniteljske porodice je potom bežala ovde, svojoj kući, a u maju je i vraćena nama, svojoj porodici. Sve je krenulo lepo, upisala je Poljoprivrednu školu i čak počela da ređa i petice. Hvaljena je kao dobro dete i dobar đak - rekla je njena majka Dragana za Telegraf.

Prošlog vikenda Kristina joj je javila ide da radi na njivu u Žabalj.

- Već oko pet ujutru, u nedelju, nje nije bilo u kući. Tada sam ustala i videla da je nema. Pozvala sam je, a ona mi je rekla da je otišla da radi na njivu u Žabalj. Poslala mi je i poruku da je dobro i da nije pobegla od kuće. Od tada više nisam mogla da je dobijem jer je non stop nedostupna - rekla je majka u panici.

Da podsetimo, juče, u jutarnjim časovima nestala je Amela Čaušević iz Viteza.

Kako je potvrdila Amelina porodica celi slučaj prijavljen je policiji u Vitezu, a ukoliko ko ima informaciju o njenom nestanku da ih odmah kontaktirate, piše Crna Hronika.

Vitez na nogama! Ovo je Amela Čaušević iz Viteza koja je jutros nestala, policija je na terenu, traži je dosta ljudi. Molimo sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju, koja bi mogla pomoći u potrazi, da se jave na profil njene sestre Alma Adis Merdan. Molim sve prijatelje da podele objavu – stoji u objavi Ameline sestre, prenosi Srpskainfo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading