HOROSKOP ZA NEDELJU 29. SEPTEMBAR! Vodolije - očekuje vas nova poslovna ponuda, ali bolje malo sačekajte, Lavovi - ljubavna avantura izmiče kontroli!

Autor:

Vesti

29.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za jedan horoskopski znak, na ljubavnom planu, stvari bi mogle da izmaknu kontroli.

HOROSKOP ZA NEDELJU 29. SEPTEMBAR! Vodolije - očekuje vas nova poslovna ponuda, ali bolje malo sačekajte, Lavovi - ljubavna avantura izmiče  kontroli!

Foto: Shutterstock

Ribe, ovaj dan će obeležiti važan razgovor s nadređenima. Slede pohvale i finansijski dobitak. Vodolije, očekuje vas nova poslovna ponuda, ali vas to može staviti pred tešku odluku. Bolje je da malo sačekate. Jarci, uspešan dan je pred vama, ali ne ulazite u nepotreban rizik. Pazite šta potpisujete jer možete prevideti nešto. Strelci, imate priliku da značajno poboljšate finansijsku situaciju. Postoji mogućnost da imate više izvora novca. Škorpije, danas ćete imati uspešan dan i sve obaveze ćete završiti na vreme. Kolege će imati neprijatne opaske na vaš račun. Vage, problem u odnosu s kolegom može da kulminira u raspravu, a povod može biti spletka koja će stići do vas.

Device, vaša osećanja prema partneru su pomešana. Neke stvari mu zamerate, ali i dalje želite da budete zajedno. Lavovi, ljubavna avantura s osobom koja nije slobodna može da se otme kontroli. Rakovi, dvoumite se da li da pređete granicu i uđete u vezu s osobom koja vam je dugogodišnji prijatelj. Blizanci, nesigurnost i sumnje partnera isplivavaju na površinu. Očekuje vas ozbiljan, ali naporan razgovor. Bikovi, pred vama je romantičan sastanak s osobom koju poznajete preko prijatelja. Ovnovi, danas je moguće da ćete sresti osobu s kojom ste bili bliski u prošlosti. Sledi obnova druženja, a moguća je i veza.

Što se zdravlja tiče, Ovnove će mučiti migrena, Bikove grlo...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading