SAMO ZA PRAVE LJUBITELJE: Ovaj Ferari mogu priuštiti i oni sa manjim budžetom, ali ne možete da ga vozite!

Autor:

Vesti

28.09.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljen je u crvenoj boji

SAMO ZA PRAVE LJUBITELJE: Ovaj Ferari mogu priuštiti i oni sa manjim budžetom, ali ne možete da ga vozite!

Foto: Wikipedia

Jedan od najnovijih proizvoda kompanije Amalgam je ručno izrađen model Ferrari 12Cilindri u razmeri 1:8. Ovaj fantastični "automobilčić" dolazi u prepoznatljivoj crvenoj boji i predstavlja pravi kolekcionarski primerak. Ono što ga izdvaja jeste činjenica da je na njegov razvoj potrošeno preko 3.000 radnih sati, uz pomoć samog Ferrarija. Svaki primerak se sastavlja ručno, a za tu svrhu se utroši oko 300 radnih sati.

Testarossa u neobičnoj izvedbi

Jedan od izuzetnih modela je Testarossa u Rossa Imola nijansi karoserije, dok je enterijer izveden u Sterling plavoj boji. Ovaj neobični primerak svakako privlači pažnju ljubitelja automobila i kolekcionara.

Luksuzna cena za luksuzni model

Cena ovog luksuznog modela iznosi 13.495 funti, što je nešto više od 16.100 evra. Kako bi ovaj vrhunski proizvod bio dostupan što većem broju ljubitelja, postoji mogućnost otplate u četiri rate. Za one sa skromnijim apetitima ili manjim budžetom, tu je i model automobila u razmeri 1:18, čija je cena "samo" 985 funti, odnosno nešto manje od 1.200 evra.

Budućnost automobila: Električni ili dizel motori?

Pitanje koje sve više intrigira ljude širom sveta je budućnost automobila - da li će dominirati električni ili dizel motori? Stručnjaci iz sveta automobila za UNU govore o prednostima i nedostacima oba tipa motora, dok se svetski proizvođači automobila sve više okreću električnim pogonima kao budućnosti autoindustrije. Srbija takođe razmatra ove mogućnosti i pokušava da se prilagodi novim trendovima u automobilskoj industriji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading